toma791 Napisano 9 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Witam,ostatnio puszczałem badanie i odkryłem ciekawą rzecz a mianowicie wygląda to tak:puściłem badanie które trwało 1 dzień i 10 godzin, w trakcie badania czas już wynosił 2 dni i 20 godzin, a po skończeniu badania czas znowu się podwoił i teraz wynosi ponad 5 dni . O co w tym chodzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodp3t Napisano 9 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 ja mysle ze niewiem o co kaman z tym badaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toma791 Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 czas zamiast sie podwajać mnoży się razy cztery jednym słowem a nie powinien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodp3t Napisano 9 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 tak to zrozumialem ale niemam pojecia dlaczego tak jest, mialem podonie w poczatkowej fazie gry ale adanie i tak trwalo tyle ile powinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toma791 Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 dokładnie tak jest trwało dzien i kilka godzin ale następny poziom to z dwóch dni zrobiło mi się pięć.Porażka..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 9 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 o jakie badanie chodzi ? Jeżeli technologia ekspedycji to wcale się nie dziwię, że tak drastycznie urósł czas badania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toma791 Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Praktycznie w każdym badaniu się natknąłem na ten błąd ale ponieważ czas nie wynosił dni o nie zwracałem na to aż takiej uwagi a teraz już jest widoczna różnica w czasie jak z jednej doby przechodzi nagle do pięciu poobserwuj sobie sam badania zobaczysz Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez toma791 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Chodzi po prostu o wydłużający się czas badań, ale czemu ten temat jest w dziale błędy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toma791 Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Na samym początku wyjaśniłem o co chodzi, wydłuża czas badań dwa razy a nie raz, np. po skończeniu badań, tylko w trakcie i na koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Podaj nick i uni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toma791 Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 toma791 uni6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Nie widzę żadnych problemów, czyli twierdzisz, że jest np. tak: Badanie np. Technologia bojowa poziom 10 czas badania 20 godzin Rozpoczynam i leci 20 godzin w dółPo chwili czy dłużej chwili czas zamiast być odpowiednio mniejszy powiększył się na np. 40 godzin i leci w dół I chciałeś skrócić badanie (trytem?) i się jeszcze wydłużyło - mowa cały czas o jednym uruchomionym już badaniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toma791 Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) powiedzmy, że uzyskanie poziomu 10 trwa 20 h i nastęny powinien wynieść 40h a wynosi 80h. pokazuje w trakcie trwania badania że następny poziom wyniesie 40 h , ale jak skończy to już pokazuje 80h.... Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez toma791 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 powiedzmy, że uzyskanie poziomu 10 trwa 20 h i nastęny powinien wynieść 40h a wynosi 80h. pokazuje w trakcie trwania badania że następny poziom wyniesie 40 h , ale jak skończy to już pokazuje 80h.... Gdzie pokazuje, ile będzie trwać następne zadanie ? W zakładce po wciśnięciu Badanie level x Czas budowy nie ulega zmianie, dopiero po wykonaniu badania aktualizują się wszystkie czasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toma791 Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Postaram się wytłumaczyć najprościej jak potrafie i przedstawie zdarzenie od początku .....przedwczoraj puściłem badanie technologia ekspedycji na poziom 21 . Czas badania wyniósł odpowiednio 1 dzień i coś koło 10 h .w zakładce badania na dole w zakładce z danym badaniem jest pokazany czas budowy i po zapuszczeniu badania pokazywał czas budowy badania na 1 dzień i ileś tam godzin. Przed zakończeniem badania czas wynosił juz nie 1 dzien ale 2 dni i 20 h . Jak już zakończyło badanie czas tam znowu podwoiło i teraz na następny poziom już nie czekam 2 dni ale ponad 5. w innych badaniach miało miejsce podobne zdarzenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Możesz zrobić zdjęcia z tego procederu ? Bo wydaje mi się on po prostu niemożliwy, programistycznie też wszystko ok i nikt nigdy takiego błędu od kilku lat nie zgłaszał (bo sam skrypt budowy badań jest niezmienny chyba od początku istnienia gry). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toma791 Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 coż fakt sam,że badanie trwało 1 dzień i 10h na poziom 21 a na następny już trwa 5dni i prawie 6h wskazuje że coś jest nie tak ale przypilnuję tego;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 9 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Prościej można to zrobić...Podaj poziom MŚBN, jakie masz labki na wszystkich planetach i jakie badanie na jaki poziom ile się bada, a ja w moim programie, który niżej w sygnie możesz sobie ściągnąć sprawdzę czy na tym poziomie przy takich a nie innych laborkach powinno się tyle badać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 9 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 A naukowca czasem nie miałeś? Może jakąś planetę skasowałeś i MSBN obniżyła liczbę laborków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi