Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

ostatnio puszczałem badanie i odkryłem ciekawą rzecz a mianowicie wygląda to tak:

puściłem badanie które trwało 1 dzień i 10 godzin, w trakcie badania czas już wynosił 2 dni i 20 godzin, a po skończeniu badania czas znowu się podwoił i teraz wynosi ponad 5 dni . O co w tym chodzi??

Napisano

o jakie badanie chodzi ? Jeżeli technologia ekspedycji to wcale się nie dziwię, że tak drastycznie urósł czas badania.

Napisano (edytowane)

Praktycznie w każdym badaniu się natknąłem na ten błąd ale ponieważ czas nie wynosił dni o nie zwracałem na to aż takiej uwagi a teraz już jest widoczna różnica w czasie jak z jednej doby przechodzi nagle do pięciu poobserwuj sobie sam badania zobaczysz 

Edytowane przez toma791
Napisano

Nie widzę żadnych problemów, czyli twierdzisz, że jest np. tak:

Badanie np. Technologia bojowa poziom 10 czas badania 20 godzin

Rozpoczynam i leci 20 godzin w dół

Po chwili czy dłużej chwili czas zamiast być odpowiednio mniejszy powiększył się na np. 40 godzin i leci w dół

I chciałeś skrócić badanie (trytem?) i się jeszcze wydłużyło - mowa cały czas o jednym uruchomionym już badaniu ?

Napisano (edytowane)

powiedzmy, że uzyskanie poziomu 10 trwa 20 h i nastęny powinien wynieść 40h a wynosi 80h. pokazuje w trakcie trwania badania że następny poziom wyniesie 40 h , ale jak skończy to już pokazuje 80h.... 

Edytowane przez toma791
Napisano

powiedzmy, że uzyskanie poziomu 10 trwa 20 h i nastęny powinien wynieść 40h a wynosi 80h. pokazuje w trakcie trwania badania że następny poziom wyniesie 40 h , ale jak skończy to już pokazuje 80h.... 

Gdzie pokazuje, ile będzie trwać następne zadanie ? W zakładce po wciśnięciu Badanie level x Czas budowy nie ulega zmianie, dopiero po wykonaniu badania aktualizują się wszystkie czasy.

Napisano

Postaram się wytłumaczyć najprościej jak potrafie i przedstawie zdarzenie od początku .....przedwczoraj puściłem badanie technologia ekspedycji na poziom 21 . Czas badania wyniósł odpowiednio 1 dzień i coś koło 10 h .w zakładce badania na dole w zakładce z danym badaniem jest pokazany czas budowy i po zapuszczeniu badania pokazywał czas budowy badania na 1 dzień i ileś tam godzin. Przed zakończeniem badania czas wynosił juz nie 1 dzien ale 2 dni i 20 h . Jak już zakończyło badanie czas tam znowu podwoiło i teraz na następny poziom już nie czekam 2 dni ale ponad 5. w innych badaniach miało miejsce podobne zdarzenie .

Napisano

Możesz zrobić zdjęcia z tego procederu ? Bo wydaje mi się on po prostu niemożliwy, programistycznie też wszystko ok i nikt nigdy takiego błędu od kilku lat nie zgłaszał (bo sam skrypt budowy badań jest niezmienny chyba od początku istnienia gry).

Napisano

coż fakt sam,że badanie trwało 1 dzień i 10h na poziom 21 a na następny już trwa 5dni i prawie 6h wskazuje że coś jest nie tak ale przypilnuję tego;)

Napisano

Prościej można to zrobić...

Podaj poziom MŚBN, jakie masz labki na wszystkich planetach i jakie badanie na jaki poziom ile się bada, a ja w moim programie, który niżej w sygnie możesz sobie ściągnąć sprawdzę czy na tym poziomie przy takich a nie innych laborkach powinno się tyle badać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.