BlaraS Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Nie wiem czy padło już takie pytanie, nie mogłem nigdzie znaleśćNagrodą za to zadanie jest "Dodatkowy slot ekspedycji" więc jak rozumiem po jego wykonaniu powinienem mieć możliwość wysłania 6 ekspedycji zamiast 5.Nie wiem może trzeba poczekać jakiś czas żeby się gra zaktualizowała albo coś,mimo wszystko wole się zapytać ekspertów, więc prosze nie mieć mi tego za złe Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revenge ツ Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 (edited) Dokładnie tak jak napisałeś zamiast 5 powinieneś miec 6 możliwości wysłania ekspedycji Edited April 8, 2013 by Revenge ツ BlaraS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaraS Posted April 8, 2013 Author Report Share Posted April 8, 2013 No okey, to dzięki za odpowiedź,To teraz nasuwa się kolejne moje pytanie, dlaczego wciąż mam 5 ? ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revenge ツ Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Poczekaj 15 min aż uaktualni się , a jeśli nie to jakiś błąd jest BlaraS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaraS Posted April 8, 2013 Author Report Share Posted April 8, 2013 (edited) No właśnie czekam już z godzinkę No ale okey, skoro tobie to jak przypuszczam działa, więc pewnie za jakiś czas i mi się zmieni, jak na razie nie ma co ciągnąć tematu bo sprawa jest zbyt świeża, jak do jutra mi się nie zmieni to będę się "wypłakiwał" dalej ^^Pozdrawiam Aha, i dziękuję ponownie za pomoc Edited April 8, 2013 by BlaraS Link to comment Share on other sites More sharing options...
M a t h a r - Warning^.-^ Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 3 Dodatkowy slot ekspedycji Zbadaj technologią ekspedycji na poziom 25. Jeżeli chodzi Ci o to zadanie to wybadanie samego PTE na 25 jest nagrodą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gal Anonim Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 i własnie nie jasno to jest napisane ;c powinno być nagrodą 6 slot na tydzień a nie takie coś bo to żadna nagroda Link to comment Share on other sites More sharing options...
kOtello Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Podobnie jest z zadaniem nr 15 - Osiągnij maksymalny 30 poziom technologii ekspedycji. a nagroda to Bezpieczne ekspedycje - 0% na czarną dziurę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaraS Posted April 9, 2013 Author Report Share Posted April 9, 2013 No i zaczyna się robić nieprzyjemnie Technologię ekspedycji na 25 poziom mam już może z rok, więc jestem przyzwyczajony że mam 5 slotów ekspedycji,mimo wszystko jasno jest napisane że,Nagrodą jest "Dodatkowy slot ekspedycji", albo raczej "Deuterem" jest "Dodatkowy slot ekspedycji" Mimo wszystko wciąż mam 5 slotów, a skoro Revenge mówił że powinienem mieć 6 to jak mniemam, On tyle posiada, więc upominam się o swoje ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 W poradniku ekspedycji wszystko pisze: Na 25 PTE otrzymujemy piąty dodatkowy slot ekspedycji. Możliwe jest także dokupienie jednego slotu za astaty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts