BlaraS Napisano 8 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 8 Kwietnia 2013 Nie wiem czy padło już takie pytanie, nie mogłem nigdzie znaleśćNagrodą za to zadanie jest "Dodatkowy slot ekspedycji" więc jak rozumiem po jego wykonaniu powinienem mieć możliwość wysłania 6 ekspedycji zamiast 5.Nie wiem może trzeba poczekać jakiś czas żeby się gra zaktualizowała albo coś,mimo wszystko wole się zapytać ekspertów, więc prosze nie mieć mi tego za złe Pozdrawiam
Revenge ツ Napisano 8 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) Dokładnie tak jak napisałeś zamiast 5 powinieneś miec 6 możliwości wysłania ekspedycji Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez Revenge ツ BlaraS dodał reakcję 1
BlaraS Napisano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Kwietnia 2013 No okey, to dzięki za odpowiedź,To teraz nasuwa się kolejne moje pytanie, dlaczego wciąż mam 5 ? ^^
Revenge ツ Napisano 8 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 8 Kwietnia 2013 Poczekaj 15 min aż uaktualni się , a jeśli nie to jakiś błąd jest BlaraS dodał reakcję 1
BlaraS Napisano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) No właśnie czekam już z godzinkę No ale okey, skoro tobie to jak przypuszczam działa, więc pewnie za jakiś czas i mi się zmieni, jak na razie nie ma co ciągnąć tematu bo sprawa jest zbyt świeża, jak do jutra mi się nie zmieni to będę się "wypłakiwał" dalej ^^Pozdrawiam Aha, i dziękuję ponownie za pomoc Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez BlaraS
M a t h a r - Warning^.-^ Napisano 8 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 8 Kwietnia 2013 3 Dodatkowy slot ekspedycji Zbadaj technologią ekspedycji na poziom 25. Jeżeli chodzi Ci o to zadanie to wybadanie samego PTE na 25 jest nagrodą.
Gość Gal Anonim Napisano 8 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 8 Kwietnia 2013 i własnie nie jasno to jest napisane ;c powinno być nagrodą 6 slot na tydzień a nie takie coś bo to żadna nagroda
kOtello Napisano 8 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 8 Kwietnia 2013 Podobnie jest z zadaniem nr 15 - Osiągnij maksymalny 30 poziom technologii ekspedycji. a nagroda to Bezpieczne ekspedycje - 0% na czarną dziurę.
BlaraS Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 9 Kwietnia 2013 No i zaczyna się robić nieprzyjemnie Technologię ekspedycji na 25 poziom mam już może z rok, więc jestem przyzwyczajony że mam 5 slotów ekspedycji,mimo wszystko jasno jest napisane że,Nagrodą jest "Dodatkowy slot ekspedycji", albo raczej "Deuterem" jest "Dodatkowy slot ekspedycji" Mimo wszystko wciąż mam 5 slotów, a skoro Revenge mówił że powinienem mieć 6 to jak mniemam, On tyle posiada, więc upominam się o swoje ^^
deusx Napisano 9 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 9 Kwietnia 2013 W poradniku ekspedycji wszystko pisze: Na 25 PTE otrzymujemy piąty dodatkowy slot ekspedycji. Możliwe jest także dokupienie jednego slotu za astaty.
Rekomendowane odpowiedzi