Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam.

Ostatni raz w OGam gralem 3 lata temu i nie jestem na biezaco, stad ten temat.

- W jakich godzinach nastepuje aktualizacja punktow/rankingu?

- Jak sie zapisac do zadan i jak je wykonac?

- Czy regula bashu obowiazuje wowczas, gdy chce zaatakowac gracza nieaktywnego od ponad 30 dni?

Dzieki.

Posted

1) Co godzinę

2) wystarczy wejść w zakładkę "zadania" i kliknąć przycisk "sprawdź"

3) Reguła bash'u nie obowiązuje w przypadku graczy z literką (i) w podglądzie galaktyki

Posted

- Jak sie zapisac do zadan i jak je wykonac?

Poprawka, trzeba wejść w zadania i na samym dole tabelki powinno pisać "Zapisz się do zadań", po zapisaniu zmieni się to na "Pokaż zebrane statystyki dla mojego profilu" i tam będziesz widział statystyki odnośnie konta i zadań.

Posted (edited)

Mam maly problem z zadaniami.

Jako ze mam juz kopalnie na wysokim poziomie, wykonanie zadania 6. w Ekonomii i Infrastrukturze jest niemozliwe:

"Zbuduj wszystkie podstawowe budynki: Kopalnia metalu poziom 4, Kopalnia kryształu poziom 2, Ekstraktor deuteru poziom 1, Elektrownia słoneczna poziom 6, Fabryka robotów poziom 2 oraz Stocznia poziom 1."

Jak mam wybudowac budynki o tak niskich poziomach, skoro mam juz je dawno wybudowane?

EDIT: Wlasnie sie zorientowalem, ze nie mialem wybudowanej zadnej elektrowni slonecznej ;)

Edited by McFiro
Posted

Wydobycie podczas urlopu: 0%

WYdobycie jest stałe i zmienia się tylko zależnie od posiadanej energii (czy nie jest na minusie) oraz posiadanych oficerów.

Posted

I jak czesto mozna zalaczac urlop?

zlaczysz urlop, mozesz zdjac dopiero po 24 H, gdy zdejmiesz, mozesz wlaczyc ponownie dopiero za nastepne 24 h

Posted

Nie 0%, na urlopie jest wydobycie, ale takie jakbyśmy mieli w ogóle nie wybudowane kopalnie, czyli praktycznie zerowe :)