Gwiezdny Kloszard Napisano 10 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Witam.Ostatni raz w OGam gralem 3 lata temu i nie jestem na biezaco, stad ten temat. - W jakich godzinach nastepuje aktualizacja punktow/rankingu?- Jak sie zapisac do zadan i jak je wykonac?- Czy regula bashu obowiazuje wowczas, gdy chce zaatakowac gracza nieaktywnego od ponad 30 dni? Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 10 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 1) Co godzinę2) wystarczy wejść w zakładkę "zadania" i kliknąć przycisk "sprawdź"3) Reguła bash'u nie obowiązuje w przypadku graczy z literką (i) w podglądzie galaktyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gwiezdny Kloszard Napisano 10 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 - Jak sie zapisac do zadan i jak je wykonac? Poprawka, trzeba wejść w zadania i na samym dole tabelki powinno pisać "Zapisz się do zadań", po zapisaniu zmieni się to na "Pokaż zebrane statystyki dla mojego profilu" i tam będziesz widział statystyki odnośnie konta i zadań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gwiezdny Kloszard Napisano 10 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 (edytowane) Mam maly problem z zadaniami.Jako ze mam juz kopalnie na wysokim poziomie, wykonanie zadania 6. w Ekonomii i Infrastrukturze jest niemozliwe: "Zbuduj wszystkie podstawowe budynki: Kopalnia metalu poziom 4, Kopalnia kryształu poziom 2, Ekstraktor deuteru poziom 1, Elektrownia słoneczna poziom 6, Fabryka robotów poziom 2 oraz Stocznia poziom 1." Jak mam wybudowac budynki o tak niskich poziomach, skoro mam juz je dawno wybudowane? EDIT: Wlasnie sie zorientowalem, ze nie mialem wybudowanej zadnej elektrowni slonecznej Edytowane 10 Marca 2013 przez McFiro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 10 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 (edytowane) Proszę odświeżyć zakładke "imperium" i kliknąć "sprawdź" Edytowane 10 Marca 2013 przez KarolRadom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gwiezdny Kloszard Napisano 11 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Mam kolejne pytania - Co to jest tryt, do czego sluzy i skad go wziac?- Czy ACS jest aktywny? Bo widze taki budynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 11 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Tryt bierze się z ekspedycji, polecam poradnik: http://forum.ogam.online/topic/7118-poradnik-do-ekspedycji/co do ACS to nie jest to budynek a wspólny lot flot conajmniej 2 graczy na jakąś inną flote / bunkier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gwiezdny Kloszard Napisano 13 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Jakie jest wydobycie podczas urlopu? Czy wydobycie jest stale czy sie zmniejsza z czasem?I jak czesto mozna zalaczac urlop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 13 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Wydobycie podczas urlopu: 0%WYdobycie jest stałe i zmienia się tylko zależnie od posiadanej energii (czy nie jest na minusie) oraz posiadanych oficerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 13 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 I jak czesto mozna zalaczac urlop? zlaczysz urlop, mozesz zdjac dopiero po 24 H, gdy zdejmiesz, mozesz wlaczyc ponownie dopiero za nastepne 24 h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 13 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Nie 0%, na urlopie jest wydobycie, ale takie jakbyśmy mieli w ogóle nie wybudowane kopalnie, czyli praktycznie zerowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gwiezdny Kloszard Napisano 13 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi