Gwiezdny Kloszard Napisano 7 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Witam.Czy szybki ogień jest aktywny na każdym universum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 7 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Tak, wszystkie uniwersa są takie same i nie ma różnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gwiezdny Kloszard Napisano 7 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 W takim razie jakim cudem w tym raporcie wojennym w drugim starciu agresor nie odniósł żadnych strat? http://forum.ogam.online/topic/14573-shiwa-to-nie-ja-bylam-ewa-alien-vs-zdzislg-amnesia-6435045893-579310352/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Flota obrońcy nie przebiła się przez osłonę agresora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 7 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 A dokładniej SD u nas nie działa na zasadzie zniszczenia X statków przeciwnika bez względu na jego pola ochronne.Tu przemnaża się zadane obrażenia danemu statkowi przez ilość SD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gwiezdny Kloszard Napisano 10 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 A dokładniej SD u nas nie działa na zasadzie zniszczenia X statków przeciwnika bez względu na jego pola ochronne.Tu przemnaża się zadane obrażenia danemu statkowi przez ilość SD. Dzieki za odpowiedz.Moglbys jednak rozwinac swoja wypowiedz? Jest na to jakis wzor? Chcialbym lepiej zrozumiec mechanizm dzialania tutejszych szybkich dzial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 10 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Ja tego nie pisałem więc wzorów nie znam ale jak sobie posymulujesz trochę walk to się zorientujesz co i jak. 1 LM w składzie przeciwnika nie sprawi, że nagle krążki u agresora strzelą 3-4x więcej, chyba że 1 LM to cały skład obrońcy Dokładnie jak to wygląda nie wiem, ale zdaje się, że jeśli wartość / ilość statków w składzie przeciwnika przekroczy jakiś % to wtedy SD się aktywują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 10 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 najpierw trzeba chyba oslone przebic - wtedy zaczynaja liczyc sie szybkie dziala;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 10 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Skąd ten pomysł? Wklep sobie 100 KR vs 100000 LM a potem vs 100000CMNa pewno nie przebiją żadnej osłony a w LM biją więcej.Wniosek - nie trzeba przebijać osłony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi