Skalison Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Witam.Mam pytanko...Mam ochotę założyć nowe konto na ogam.online stare juz posiadam ale chce z niego zrezygnować i grać na nowym i na tych samych Uni co na starym koncie więc co muszę zrobić aby nie dostać bana? Wchodziłbym tylko na nowe konto na stare już bym nie wchodził. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Nie wchodzić już nigdy na stare konto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skalison Posted March 4, 2013 Author Report Share Posted March 4, 2013 Ale odrazu mogę wchodzić na nowe konto na te same uni jak się wyloguje z starego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyczu99 Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Tak, dopóki nie zalogujesz się ponownie na stare konto to bana unikniesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skalison Posted March 4, 2013 Author Report Share Posted March 4, 2013 A mogę tą starą swoją planete atakować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gal Anonim Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 NIe możesz bo to będzie kontakt między dwiema planetami i ban będzie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skalison Posted March 4, 2013 Author Report Share Posted March 4, 2013 No ale przecież już nie będe wchodzić na tamte stare konto więc i tak będzie nie aktywne.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gal Anonim Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 No wiem,ale kiedyś była o tym mowa, że nie można się kontaktować ze starym kontem..Jeżeli masz zmienne IP to by nikt się nie dowiedział,że atakujesz swoje stare konto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skalison Posted March 4, 2013 Author Report Share Posted March 4, 2013 dobra dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts