Anora Napisano 3 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 (edytowane) Wczoraj na U4 wybudowałem 6kk Gs i sobie niszczyłem mony,przy powrocie jednejfali 3kk Gs podzieliło je na 2x to znaczy wróciły 2kk i 1kk ale tojeszcze nic bo wróciły na kolonie a nie na mona a naj bardziej zaskoczył mnie taki błąd:Wysłałem te Gsy na na PZ 3x 2kkGs i 1 recykler pierwsza fala wracała mniej więcej o 21:05 i co?wróciłysame recki a Gs zniknęły może Admin sie tym zajmie i naprawi te błędy. Edytowane 3 Marca 2013 przez Anora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 3 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 no to ostro się dziejefloty giną...masakra //warn x2 za spam//deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 fali 3kk Gs podzieliło je na 2x to znaczy wróciły 2kk i 1kk ale to Taka rzecz jest programistyczne niemożliwa, bo jeżeli rekord może zniknąć czy się nie aktualizować to na pewno nie sklonować a już tym bardziej sklonować jako dwie różne wartości. Sprawdź jeszcze imperium, czy gdzieś nie przeoczyłeś gwiazd, jeżeli uważasz, że coś straciłeś napisz na ogamtest@gmail.com podanie o zwrot wg. wzoru:http://forum.ogam.online/topic/2130-wzor-na-oddanie-surkiflotyitp/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anora Napisano 4 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Mogłem zrobić screena wtedy było by wszystko jasne,Gsy niestety nie wróciły ale to już nie chodzi o zwrot tylko o sprawdzenie i naprawę tego;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 4 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Tego nie idzie naprawić.To tak jakbyś zgłosił, że o 12:00 w twoim domu zniknęły drzwi i nagle o 18:00 pojawiły się w 3 miejscach na raz.Ciężko uwierzyć nie? A co dopiero naprawić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Mogłem zrobić screena wtedy było by wszystko jasne,Gsy niestety nie wróciły ale to już nie chodzi o zwrot tylko o sprawdzenie i naprawę tego;) Mamy twoją historię flot, dlatego napisz podanie o zwrot, sprawdzimy wtedy co możemy i dorobimy ew. historię flot powracających lub potwierdzenie wrócenia na planetę, która jest w historii docelowa. W podaniu napisz dokładne dane jak data, kordy i wszystko po kolei co, gdzie, skąd i o której godzinie. Być może uda się odtworzyć tę sytuację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anora Napisano 4 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Mam tylko 3 raporty powrotu samych recków bez Gsów które znikły ale o której były te 3 fale wysłane to nie pamiętam a kordów pz też nie za bardzo;)więc nie wiem wystarczą same te raporty z powrotu?czy to za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Co masz to wyślij, jak nie wystarczy to nie sprawdzę najwyżej ale spróbuję coś zrobić czy ew. przejrzeć plik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anora Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Pozwolę sobie na odświeżenie starego tematu... ponieważ muszę zgłosic że nadal GSy po niszczeniu wracają raz na mona a raz na kolonie...ale nie widać ich na fali po prostu wracają na mona po czym jednak lądują na koloni...no i raz mon raz kolonia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi