Anora Napisano 3 Marca 2013 Zgłoszenie Napisano 3 Marca 2013 (edytowane) Wczoraj na U4 wybudowałem 6kk Gs i sobie niszczyłem mony,przy powrocie jednejfali 3kk Gs podzieliło je na 2x to znaczy wróciły 2kk i 1kk ale tojeszcze nic bo wróciły na kolonie a nie na mona a naj bardziej zaskoczył mnie taki błąd:Wysłałem te Gsy na na PZ 3x 2kkGs i 1 recykler pierwsza fala wracała mniej więcej o 21:05 i co?wróciłysame recki a Gs zniknęły może Admin sie tym zajmie i naprawi te błędy. Edytowane 3 Marca 2013 przez Anora
oremi Napisano 3 Marca 2013 Zgłoszenie Napisano 3 Marca 2013 no to ostro się dziejefloty giną...masakra //warn x2 za spam//deusx
deusx Napisano 4 Marca 2013 Zgłoszenie Napisano 4 Marca 2013 fali 3kk Gs podzieliło je na 2x to znaczy wróciły 2kk i 1kk ale to Taka rzecz jest programistyczne niemożliwa, bo jeżeli rekord może zniknąć czy się nie aktualizować to na pewno nie sklonować a już tym bardziej sklonować jako dwie różne wartości. Sprawdź jeszcze imperium, czy gdzieś nie przeoczyłeś gwiazd, jeżeli uważasz, że coś straciłeś napisz na ogamtest@gmail.com podanie o zwrot wg. wzoru:http://forum.ogam.online/topic/2130-wzor-na-oddanie-surkiflotyitp/
Anora Napisano 4 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 4 Marca 2013 Mogłem zrobić screena wtedy było by wszystko jasne,Gsy niestety nie wróciły ale to już nie chodzi o zwrot tylko o sprawdzenie i naprawę tego;)
Neriel Napisano 4 Marca 2013 Zgłoszenie Napisano 4 Marca 2013 Tego nie idzie naprawić.To tak jakbyś zgłosił, że o 12:00 w twoim domu zniknęły drzwi i nagle o 18:00 pojawiły się w 3 miejscach na raz.Ciężko uwierzyć nie? A co dopiero naprawić..
deusx Napisano 4 Marca 2013 Zgłoszenie Napisano 4 Marca 2013 Mogłem zrobić screena wtedy było by wszystko jasne,Gsy niestety nie wróciły ale to już nie chodzi o zwrot tylko o sprawdzenie i naprawę tego;) Mamy twoją historię flot, dlatego napisz podanie o zwrot, sprawdzimy wtedy co możemy i dorobimy ew. historię flot powracających lub potwierdzenie wrócenia na planetę, która jest w historii docelowa. W podaniu napisz dokładne dane jak data, kordy i wszystko po kolei co, gdzie, skąd i o której godzinie. Być może uda się odtworzyć tę sytuację.
Anora Napisano 4 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 4 Marca 2013 Mam tylko 3 raporty powrotu samych recków bez Gsów które znikły ale o której były te 3 fale wysłane to nie pamiętam a kordów pz też nie za bardzo;)więc nie wiem wystarczą same te raporty z powrotu?czy to za mało
deusx Napisano 4 Marca 2013 Zgłoszenie Napisano 4 Marca 2013 Co masz to wyślij, jak nie wystarczy to nie sprawdzę najwyżej ale spróbuję coś zrobić czy ew. przejrzeć plik.
Anora Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2013 Pozwolę sobie na odświeżenie starego tematu... ponieważ muszę zgłosic że nadal GSy po niszczeniu wracają raz na mona a raz na kolonie...ale nie widać ich na fali po prostu wracają na mona po czym jednak lądują na koloni...no i raz mon raz kolonia
Rekomendowane odpowiedzi