No_Name Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 Prosiłbym o zdjecie bana na sb....dostalem go tylko dlatego ze chcialem i pewna osoba mi go wlepila tak poprostu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
No_Name Posted March 2, 2013 Author Report Share Posted March 2, 2013 Moze w koncu laskawie by ktos ospisal,do banow szybko dajecie,a zeby cokolwiek odpisac to trzeba sie prosic....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 dobra widze ze gra nie ma rownych.... Dostałeś ostrzeżenie o pisaniu takich treści, potem napisałeś, że możesz dostać bana, bo jest wolność słowa i że Ci nie zabronię tak pisać. Skoro tak twierdzisz to ja nie widzę powodu, aby zdjąć bana, nawet nie widzę sensu, po co starasz się o unbana, jeżeli ja bym tak twierdził publicznie i zgodził się na bana za to twierdzenie to bym tutaj już nawet nie wchodził. Za samą nawet formę i treść odwołania żaden szanujący się moderator nigdy by się nie zgodził na żadne ułaskawienie. To tak jakby powiedzieć w sądzie apelacyjnym "chciałem zabić gościa, policjant mi zabronił, ale w sumie jest demokracja i go zabiłem. Potem ktoś mnie wsadził do więzienia na własne życzenie i macie mnie uniewinnić". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts