No_Name Napisano 28 Lutego 2013 Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2013 Prosiłbym o zdjecie bana na sb....dostalem go tylko dlatego ze chcialem i pewna osoba mi go wlepila tak poprostu....
No_Name Napisano 2 Marca 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Marca 2013 Moze w koncu laskawie by ktos ospisal,do banow szybko dajecie,a zeby cokolwiek odpisac to trzeba sie prosic....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
deusx Napisano 4 Marca 2013 Zgłoszenie Napisano 4 Marca 2013 dobra widze ze gra nie ma rownych.... Dostałeś ostrzeżenie o pisaniu takich treści, potem napisałeś, że możesz dostać bana, bo jest wolność słowa i że Ci nie zabronię tak pisać. Skoro tak twierdzisz to ja nie widzę powodu, aby zdjąć bana, nawet nie widzę sensu, po co starasz się o unbana, jeżeli ja bym tak twierdził publicznie i zgodził się na bana za to twierdzenie to bym tutaj już nawet nie wchodził. Za samą nawet formę i treść odwołania żaden szanujący się moderator nigdy by się nie zgodził na żadne ułaskawienie. To tak jakby powiedzieć w sądzie apelacyjnym "chciałem zabić gościa, policjant mi zabronił, ale w sumie jest demokracja i go zabiłem. Potem ktoś mnie wsadził do więzienia na własne życzenie i macie mnie uniewinnić".
Rekomendowane odpowiedzi