Nyczu99 Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Jako że nie znalazłem odpowiedniego działu, a zależy mi, więc piszę w dziale "pytania" (i to nie jest żaden troll). Pilnie poszukuję w miarę aktualną mapkę uniwersum 2 - i tu moje pytanie: Ma ktoś takową? W końcu muszę mieć koordy, aby móc ubić NN, nie uważacie? W zamian za mapkę oferuję jedną z poniższych wyrazów wdzięczności: -Dziękuje-Wsparcie słowne w ciężkich chwilach po złomie-3 bln deuteru-Jednorazowe odebranie fsa Płacić nie zapłacę, bo kryzys mamy. Czekam na propozycje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
No_Name Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 No fakt bedziesz musial sie bardzo postarac no ale to jest mozliwe,moze wkoncu ktos oprocz s..... pokaze ze jest w stanie mnie sciagnac..a jesli chodzi o mapke to ja ci nie dam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oremi Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 nyczu sam sobie zrób to mapke, dzień czasu i po sprawie kordy łatwo wyciąć i mapa się nie nadaje do niczego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kOtello Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 sobie zrób to mapke, dzień czasu i po sprawie Chyba by musiał siedzieć 20 godz. i kopiować i wklejać Nyczu99 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oremi Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 na u2? połowa układów bez planet, połowa by starczyła pomijałby idków, klepiąc tylko aktywnych to pewnie jeszcze szybciej, a mapka pierwsza klasa - aktualna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyczu99 Posted February 21, 2013 Author Report Share Posted February 21, 2013 Jestem leniem, pół zrobię i to zostawię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts