Nyczu99 Napisano 21 Lutego 2013 Zgłoszenie Napisano 21 Lutego 2013 Jako że nie znalazłem odpowiedniego działu, a zależy mi, więc piszę w dziale "pytania" (i to nie jest żaden troll). Pilnie poszukuję w miarę aktualną mapkę uniwersum 2 - i tu moje pytanie: Ma ktoś takową? W końcu muszę mieć koordy, aby móc ubić NN, nie uważacie? W zamian za mapkę oferuję jedną z poniższych wyrazów wdzięczności: -Dziękuje-Wsparcie słowne w ciężkich chwilach po złomie-3 bln deuteru-Jednorazowe odebranie fsa Płacić nie zapłacę, bo kryzys mamy. Czekam na propozycje! Cytuj
No_Name Napisano 21 Lutego 2013 Zgłoszenie Napisano 21 Lutego 2013 No fakt bedziesz musial sie bardzo postarac no ale to jest mozliwe,moze wkoncu ktos oprocz s..... pokaze ze jest w stanie mnie sciagnac..a jesli chodzi o mapke to ja ci nie dam Cytuj
oremi Napisano 21 Lutego 2013 Zgłoszenie Napisano 21 Lutego 2013 nyczu sam sobie zrób to mapke, dzień czasu i po sprawie kordy łatwo wyciąć i mapa się nie nadaje do niczego Cytuj
kOtello Napisano 21 Lutego 2013 Zgłoszenie Napisano 21 Lutego 2013 sobie zrób to mapke, dzień czasu i po sprawie Chyba by musiał siedzieć 20 godz. i kopiować i wklejać Nyczu99 dodał reakcję 1 Cytuj
oremi Napisano 21 Lutego 2013 Zgłoszenie Napisano 21 Lutego 2013 na u2? połowa układów bez planet, połowa by starczyła pomijałby idków, klepiąc tylko aktywnych to pewnie jeszcze szybciej, a mapka pierwsza klasa - aktualna Cytuj
Nyczu99 Napisano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 21 Lutego 2013 Jestem leniem, pół zrobię i to zostawię Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi