do_usunięcia Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 (edited) może to nie miejsce na to zgłoszenie, ale bądź co bądź to błąd. a więc chciałbym oficjalnie zgłosić naislające się opóźnienia na serwerze. w dniu dzisiejszym skanowanie jest na tyle uciążliwe, że go zaniecham. po kliknięciu w napis "szpieguj" przy moonie, czasami trzeba czekać na raport o wysłaniu sondy (ten zielony napis) kilkanaście sekund. Ponadto co jakiś czas następują drobne lagi, które jednak uniemożliwiają sprawną grę - widzę, że lecą sondy po kolei po moonach, chcę podnieść flote z drugiej karty, ale podniesie się dopiero po skanie. PS drobny błąd kosmetyczny : Flota wroga z księżyca Moon XXX zauważona obok twojej księżyca PS 2 wyprzedzając pytanie - cache przeglądarki wyczyszczony. Edited February 20, 2013 by to_nie_ja_bylam_ewa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyczu99 Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Potwierdzam, mam to samo nie raz, nie dwa się to zdarzało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Nie bardzo rozumiem to:"czasami trzeba czekać na raport o wysłaniu sondy (ten zielony napis) kilkanaście sekund" Gdzie ten zielony raport? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skuzi Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Pewnie wiem o co chodzi. Deusx przypuszczam, że to chodzi o ten bufor wysyłania w podglądzie galaktyki. Fakt podobna sytuacja istnieje chyba cały czas. W moim przypadku tłumaczyłem to sobie zamułą internetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
do_usunięcia Posted February 20, 2013 Author Report Share Posted February 20, 2013 dokładnie to, o czym mówi Skuzi. Wysyłanie floty na xxx z misją szpieguj. Flota została wysłana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Wiem już o co chodzi (ajax div), zrobię jutro małe czyszczenie uniwersów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelonek Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 O jakiej porze mozna sie tego czysczenia spodziewac;>?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 W granicach 8-9 rano lub ok 12 południe, zależy jak będę z czasem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
do_usunięcia Posted February 20, 2013 Author Report Share Posted February 20, 2013 mam nadzieję, że wyeliminuje to ogólny lag na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts