do_usunięcia Napisano 20 Lutego 2013 Zgłoszenie Napisano 20 Lutego 2013 (edytowane) może to nie miejsce na to zgłoszenie, ale bądź co bądź to błąd. a więc chciałbym oficjalnie zgłosić naislające się opóźnienia na serwerze. w dniu dzisiejszym skanowanie jest na tyle uciążliwe, że go zaniecham. po kliknięciu w napis "szpieguj" przy moonie, czasami trzeba czekać na raport o wysłaniu sondy (ten zielony napis) kilkanaście sekund. Ponadto co jakiś czas następują drobne lagi, które jednak uniemożliwiają sprawną grę - widzę, że lecą sondy po kolei po moonach, chcę podnieść flote z drugiej karty, ale podniesie się dopiero po skanie. PS drobny błąd kosmetyczny : Flota wroga z księżyca Moon XXX zauważona obok twojej księżyca PS 2 wyprzedzając pytanie - cache przeglądarki wyczyszczony. Edytowane 20 Lutego 2013 przez to_nie_ja_bylam_ewa
Nyczu99 Napisano 20 Lutego 2013 Zgłoszenie Napisano 20 Lutego 2013 Potwierdzam, mam to samo nie raz, nie dwa się to zdarzało.
deusx Napisano 20 Lutego 2013 Zgłoszenie Napisano 20 Lutego 2013 Nie bardzo rozumiem to:"czasami trzeba czekać na raport o wysłaniu sondy (ten zielony napis) kilkanaście sekund" Gdzie ten zielony raport?
Skuzi Napisano 20 Lutego 2013 Zgłoszenie Napisano 20 Lutego 2013 Pewnie wiem o co chodzi. Deusx przypuszczam, że to chodzi o ten bufor wysyłania w podglądzie galaktyki. Fakt podobna sytuacja istnieje chyba cały czas. W moim przypadku tłumaczyłem to sobie zamułą internetu.
do_usunięcia Napisano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 20 Lutego 2013 dokładnie to, o czym mówi Skuzi. Wysyłanie floty na xxx z misją szpieguj. Flota została wysłana.
deusx Napisano 20 Lutego 2013 Zgłoszenie Napisano 20 Lutego 2013 Wiem już o co chodzi (ajax div), zrobię jutro małe czyszczenie uniwersów.
Jelonek Napisano 20 Lutego 2013 Zgłoszenie Napisano 20 Lutego 2013 O jakiej porze mozna sie tego czysczenia spodziewac;>??
deusx Napisano 20 Lutego 2013 Zgłoszenie Napisano 20 Lutego 2013 W granicach 8-9 rano lub ok 12 południe, zależy jak będę z czasem.
do_usunięcia Napisano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 20 Lutego 2013 mam nadzieję, że wyeliminuje to ogólny lag na serwerze
Rekomendowane odpowiedzi