charlie Napisano 11 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 jakis czas temu ja i marshall dostalismy bana za zasiadanie konta....no oki regulamin zlamany dostalismy kare...jak dowod bylo to ze pisalismy z jednego konta co potwierdzilo kilka osob...no to zglaszam o ban za zasiadanie gracza dropshot ...raz z tego konta pisze rzekomo studentka kasia innym razem oddzywa sie pseudo michał a innym razem znowu kasia czy ania....nie chodzi mi tu o zmiane płci itp.. i udawanie dropka kogos innego ale z punktu zasad i regulaminu konto ma byc przypisane do jednej osoby która ma z niego korzystac czyli grac pisac itp..jesli na koncie dropka oddzywają sie rózne osoby róznej płci co mozna potwierdzic wiadomosciami pw i na sb no to czy to nie jest zasiadanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 11 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 To który punkt regulaminu forum został złamany ? Ponadto, proszę przeczytać regulamin tego działu, bo punkt 2 nie został dopełniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
charlie Napisano 11 Lutego 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 to nie dotyczy tylko forum sb ale tez gry..dropshot pisze do mnie i do innych osób jako kasia a potem znowu jako on czyli facet...totalne zasiadanie...niema wytlumaczenia ze on to robi celowo i udaje kogos innego... teoretycznie wyglądac to powinno na zasiadanie innych osób do jednego konta....marshall tez mogl udawac ze ja jako viki nie istnieje i on tylko udaje raz mnie raz siebie ..ale ja przyznaje sie do istniena i ban dostalismy zasluzenie...wiec sprawiedliwie powinno byc...konto przypisane ma byc do jednej osoby i niema opcji nawet ze bliska osoba czy zona babcia siostra siadają i cos piszą....a u dropshota mamy do czynienia z kilkoma osobami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 11 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 1. Pisz swoje zgłoszenie poprawnie gramatycznie, nie jesteśmy w podstawówce, używaj dużych liter, przecinków bo nic nie rozumiem.2. Oddzielaj zgłoszenia z gry i forum, obowiązują tutaj pewne zasady.3. Odnośnie zasad, regulamin tego działu został złamany i mimo upomnienia w dalszym ciągu nie wiem co zostało złamane, kiedy i gdzie. Zgłoszenie zamykam, bo jest absurdem, następnym razem proszę podać konkretne dowody, linki czy daty shoutbox.Ze współlokatorem tacy dokładni jesteście, że pytacie się o powód, punkt swojego bana / warna, wszystko wyjaśniacie i ze wszystkiego się odwołujecie a tutaj co, swoje zasady zmieniliście ? Już można banować od tak ? hhsnake0 i Dexter_97 dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi