LordNitos Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Witam serdecznie wszystkich zgromadzonych. Postanowiłem sobię z nudów poklikać choć nie ukrywam, że zostanę na dłużej i się wciągnę. Zacząlem grać od 0 na U6 i mam cichą nadzieję że topowi gracze od razu mnie nie zjadą i będę miał szanse na jakiś tam rozwój. Jeśli jednak tak się stanie to postaram się walczyć do końca PS: Możecie polecić jakiś sojusz, który przyjmuje nowych graczy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oremi Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 no nie wiem co ci mogę polecić, w zasadzie sojuszy ci u nas kupa kwestia tego jaki duch w tobie - farmy czy farmera, musisz do precyzować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarolRadom Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Witam w imieniu operatorów u6 W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości w kwestii gry oraz zasad pisz PW. Pozdrawiam,Karol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts