LordNitos Napisano 5 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Witam serdecznie wszystkich zgromadzonych. Postanowiłem sobię z nudów poklikać choć nie ukrywam, że zostanę na dłużej i się wciągnę. Zacząlem grać od 0 na U6 i mam cichą nadzieję że topowi gracze od razu mnie nie zjadą i będę miał szanse na jakiś tam rozwój. Jeśli jednak tak się stanie to postaram się walczyć do końca PS: Możecie polecić jakiś sojusz, który przyjmuje nowych graczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 5 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 no nie wiem co ci mogę polecić, w zasadzie sojuszy ci u nas kupa kwestia tego jaki duch w tobie - farmy czy farmera, musisz do precyzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 5 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Witam w imieniu operatorów u6 W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości w kwestii gry oraz zasad pisz PW. Pozdrawiam,Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi