PartyHard Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 (edited) mam do oddania konto 9,5kkkk pkt z czego 1,3 za flote. pisac tylko w temacie Oddane !!! Edited January 26, 2013 by PartyHard Link to comment Share on other sites More sharing options...
gagnat Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Chętnie przejmę , posiadam konto na uni 2 top56 , więc się nie zmarnuje . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revenge ツ Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Też jestem chętny , moje doświadczenie znasz ST & SJ U3 są U4 też sa:) W razie pytan pisz PW lub GG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny93 Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 (edited) Revenge, mam nadzieję że Ty dostaniesz to konto PartyHard, oddaj mu a nie pożałujesz, bo umieram tu sam z nudy. Masz moje słowo Edited January 26, 2013 by Czarny93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLIMAA Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 witam jestem chetny na twoje konto:) nie zmarnuje sie zadbam o nie;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosp Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 WitajChętnie przyjmę to konto i się nim zajmę .Na pewno się nie zmarnuje .W razie pytań pisz na PW .Pozdrawiam Kosp Link to comment Share on other sites More sharing options...
gagnat Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 (edited) Revenge, mam nadzieję że Ty dostaniesz to konto PartyHard, oddaj mu a nie pożałujesz, bo umieram tu sam z nudy. Masz moje słowo Pierdu , pierdu ... Nic jakoś nie dokonał sam .... Fakt zapomniałem dodać o jego wtopie na uni 4 . Same konta z odzysku rw mizernie ...Jak to się mówi więcej sr** niż gra .Więc jeśli chcesz zobaczyć swój nick po prawej stronie to mu oddaj . Ja jakoś w karierze (normalnego złoma) bez oszustwa czyjeś stronie nie dostałem ... A swoich rw sporo było .Ale wiadomo administracja wie lepiej i lepiej nie zgłaszać bugów .... bo o tak nic nie warte słowa wychodzą po czasie . Co nie Deusx ?Bo ile razy Ci zgłaszałem że ktoś oszukuje , a Ty kpiłeś ze mnie ? Edited January 26, 2013 by gagnat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revenge ツ Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 hahah kogoś coś boli konto oddane do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
gagnat Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 (edited) nic mnie nie boli , jak oddał Ci , to spoko . Zresztą pewnie Cię zauważę w st po tej drugiej stronie bo grać nie potrafisz , Edited January 26, 2013 by gagnat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts