Jump to content

Życzenia Noworoczne 2013 :)

ARAB

Recommended Posts

Po zaciemnionym niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy.

Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie - wspomnienia i marzenia.

Szczęście i te dni gorsze, słowa raniące i te kojące. Uśmiech igrający ze łzami.

A ja życzę Wam, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku były inne.

Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, wspomnienia z masą miłości i przyjaźni życzy Wam Wszystkim ARAB.......

ooo nie spodziewałem się ;)

no to dzięki i Nawzajem :D

choć dodam od siebie że aby w tym Nowym Roku 2013 więcej Nas łączyło niż dzieliło i abyśmy zawsze zdołali znaleźć wspólnie porozumienie, bez zbędnych kłótni i złości.

Życzy oremi

I ja tez dołączę się do życzeń, dodam tylko, ze dziękuję Administratorowi oraz całej ekipie Ogam za trud włożony w utrzymanie serwera, zarówno od strony technicznej jaki od strony regulaminowej, niech ten nadchodzący nowy rok będzie dla was jeszcze lepszy.

Oraz wszystkim graczą życzę pomyślności w nowym roku. Pozdrawiam. i Szampańskiej zabawy :pijacy:

To ja się też dołączę do życzeń noworocznych.

Bez względu na to, czy usiłowania nasze będą lub nie, uwieńczone sukcesem, powinniśmy tak żyć, abyśmy mogli powiedzieć: Zrobiłem wszystko, co mogłem.” I abyś za rok, mógł sobie tak właśnie, z czystym sercem powiedzieć

Czego życzę wszystkim w 2013r :)