ARAB Napisano 31 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Po zaciemnionym niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy.Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie - wspomnienia i marzenia.Szczęście i te dni gorsze, słowa raniące i te kojące. Uśmiech igrający ze łzami.A ja życzę Wam, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku były inne.Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, wspomnienia z masą miłości i przyjaźni życzy Wam Wszystkim ARAB....... oremi dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 31 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 ooo nie spodziewałem się no to dzięki i Nawzajem choć dodam od siebie że aby w tym Nowym Roku 2013 więcej Nas łączyło niż dzieliło i abyśmy zawsze zdołali znaleźć wspólnie porozumienie, bez zbędnych kłótni i złości. Życzy oremi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NOVATOREK Napisano 31 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 I ja tez dołączę się do życzeń, dodam tylko, ze dziękuję Administratorowi oraz całej ekipie Ogam za trud włożony w utrzymanie serwera, zarówno od strony technicznej jaki od strony regulaminowej, niech ten nadchodzący nowy rok będzie dla was jeszcze lepszy.Oraz wszystkim graczą życzę pomyślności w nowym roku. Pozdrawiam. i Szampańskiej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 31 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Również dołącze się do życzeń Aby wszyscy spędzili tego sylwestra z rodziną i znajomymi a nie przed komputerami i przez OGam DarkPassenger i MiG dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shinobi Napisano 31 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 To ja się też dołączę do życzeń noworocznych. Bez względu na to, czy usiłowania nasze będą lub nie, uwieńczone sukcesem, powinniśmy tak żyć, abyśmy mogli powiedzieć: Zrobiłem wszystko, co mogłem.” I abyś za rok, mógł sobie tak właśnie, z czystym sercem powiedzieć Czego życzę wszystkim w 2013r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schizool Napisano 31 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Jako Członek Sojuszu "JJJ" Składam Najserdeczniejsze Życzenia Od Wszystkich Sojusznikow na ten "Nadchodzący Nowy Rok 2013" Szcześliwego Nowego Roooku...! > JJJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brasilass Napisano 31 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO OKU WSZYSTKIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_97 Napisano 31 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 szczęśliwego nowego roku wszystkim i dużo %% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaniel Napisano 31 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Również wam wszystkich życze Szczęśliwego Nowego Roku 2013 oraz szampańskiej zabawy do rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi