spinrad Napisano 28 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Po pracach konserwacyjnych z dnia 19 grudnia 2012 roku zauważyłem, że planety które ochłodzone zostały za tryt wróciły do stanu sprzed ochłodzenia. Na dwadzieścia planet które systematycznie były ochładzane do max -99 zostało 7, te które ochładzałem na samym końcu ponieważ koszt był wysoki zachowały swój stan temperatury. Proszę o weryfikację temperatury lub zwrot trytu wydanego na ochłodzenie tych planet. Nie mam zrzutów ekranów na potwierdzenie moich roszczeń ale trudno robić je dla 20 planet co jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Jest to niemożliwe, uniwersa się przypadkiem nie pomyliły ? Nic z bazą danych nie było ruszane, nawet restartu serwera nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinrad Napisano 29 Grudnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 (edytowane) Jest to niemożliwe, uniwersa się przypadkiem nie pomyliły ? Nic z bazą danych nie było ruszane, nawet restartu serwera nie było. Nic mi się nie pomyliło - miałem ochłodzone prawie wszystkie planety na max a teraz guzik - sprawdź proszę ile zebrałem trytu ile wydałem mam 5741 wylatanych ekspedycji i trafiony 860 razy tryt + bonusy za wykonanie zadań! Widzę, że zainteresowanie właściciela gry jakieś mizerne jest! No tak zysków z tego tytułu nie będzie a roboty mnóstwo wow trzeba by było przejrzeć troche historii za free! Edytowane 2 Stycznia 2013 przez Spinrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi