Winiu Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Nadszedł czas pożegnania Nie będe tu wypisywał dlaczego , kto ma wiedzieć ten wie - sprawy rodzinne Dziękuje wszystkim za wspólną grę , całemu SS , wszystkim znajomym oraz wrogom. 3majcie sie edit: kOtello nie poprawiaj Edytowane 19 Grudnia 2012 przez Winiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spag Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 szkoda bo lubilem kiedy mnie skanujesz ... powodzenia w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Nadszedł czas pożegnania Nie będe tu wypisywał dlaczego , kto ma wiedzieć ten wie - sprawy rodzinne Dziękuje wszystkim za wspólną grę , całemu SS , wszystkim znajomym oraz wrogą. 3majcie sie W szczególności Wrogom należą się podziękowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 A tak łatałeś na mnie gdy byłem zalogowany no nie udało się Wiem że się spotkamy i tam na u7 więc nie żegnam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 19 Grudnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Zobaczymy zostałem zaszantażowany że albo ślub kościelny albo ogam, tak że zobaczymy w czerwcu nie mówię że nie nie mówię że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) A to ja rozumiem Kobita ważniejsza a jak ciebie znam to i tak wrócisz tutaj Każdy wraca na stare śmieci Edytowane 19 Grudnia 2012 przez Turi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekos90 Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Nie przepadam za toba...ale powodzenia:) Trzymaj sie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schizool Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ehh.. Az Mi łezka sie w oku zakreciła Winiu Dozobaczenia na u7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaniel Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 kto mi moony bedzie sciagac hehe powodzenia chlopie wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy19941 Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 No powodzenia Winiu . Nie wiadomo czy tu bedziesz do nas zagladal wiec zycze Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku .Az tak bardzo tesknic nie bede . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) ooo kto by się spodziewał.....w zasadzie mnie to dziwiło i zastanawiało.... jak to możliwe że tyle siedzi(Winiu), ma dom, kobiete i dzieciaka(małego)... i gra tyle czasu... no teraz wiem że chodziło o cierpliwość i muszę Ci powiedzieć że miała Ona - przyszła Żona - naprawdę jej sporo, dlatego dobrze zrobiłeś że w końcu wybrałeś...nie piszę tego dlatego że "się w końcu Ciebie pozbyliśmy" ale dlatego, że trzeba wiedzieć co jest naprawde ważne zapewne z czasem wrócisz, no bo odrpacujesz swoje i kiedyś ci daruje Twoją manie, ale trochę czasu minie Także Życze Ci Wszystkiego Dobrego Na Nowej Drodze Życia, Wesołych Świąt i Szcześliwego Nowego Roku Edytowane 19 Grudnia 2012 przez oremi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
livemylife Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Winiu pałeczko.... Wes olej babe i graj dalej...a jak bedzie dalej miec problem to pamietaj ze polowa swiata jest tego kwiata hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NOVATOREK Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Winiu no nic pozostaje mi tylko życzyć wszystkiego naj heheh bo ja w lipcu kościelny biorę, tak że rozumiem i szanuję decyzję zapewne za miesiąc może dwa i ja będę zmuszony ja podjąć, za kobietami nie nadążysz dziś TAK jutro NIE!!! powodzenia i do stuknięcia w gali na u7 a na pewno tam zawitam i mam nadzieję ze ty tez. Pozdrawiam i wszystkiego naj jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bestia Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 wpieniłeś mnie z tym kontem na maksa ale i tak cie lubie mordko powodzenia i do zobaczenia na u7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PartyHard Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) no czesc Edytowane 19 Grudnia 2012 przez PartyHard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość -LEON- Napisano 22 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 łezka mi poleciałakrzyż na droge cwaniaczku. Czekam na powrót i złom żałosneklub połamańców (nogi), porażonych (prądem) i szantażowanych(kobieta) i na dodatek mamusie kompy zabieraja i na zakupy wysyłająPozdrawiam Tańczący Drop siwy19941 i Dexter_97 dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaniel Napisano 22 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 [wymoderowano] /// Warn za spam i obrazę.Dagger157 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 22 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 (edytowane) Zaniel zostaw te komentarze dla siebie.Nie jestem po stronie SS ale nie znasz ich to nie obrażaj ich.Może dali ciała ale debi.ami ich nazwać nie można. Edytowane 22 Grudnia 2012 przez Turi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrissFighter Napisano 24 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 (edytowane) Winiu jeśli rzucasz grę dla kobiety to nie pozostaje nic innego jak pogratulować decyzji i życzyć powodzenia.Męska decyzja... :D Edytowane 24 Grudnia 2012 przez KrissFighter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi