Gość -LEON- Napisano 15 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Do Deusx. Proszę o podanie wzoru wniosku o umożliwienie gry dwóm osobom na jednym koncie. O ile wiem, takie sytuacje się zdarzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 2. Użytkownik może posiadać wyłącznie jedno konto na danym uniwersum.3. Jeden użytkownik może grać tylko na jednym koncie na danym uniwersum. Nie jest możliwa sytuacja, gdzie dwie osoby grają na jednym koncie, takie przypuszczenia należy zgłaszać operatorowi. Określa to również tabla kar, tj. zasiadanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość -LEON- Napisano 15 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 (edytowane) chwila Jak nie jest możliwe? Tu masz jeden dowód:http://forum.ogam.ne...45/#entry100915 tu masz drugi, potwierdzenie gracza z ich sojuszu że graja razem:http://forum.ogam.ne...23/#entry100798 Weź nie bądź taki. Pozwól innym też - albo nikomu. Jeśli mamy się trzymać regulaminu, to proszę o ban dla konta marshall_viki , anulowanie starcia :http://forum.ogam.ne...23/#entry100773 i zwrot surowca utraconego i zrabowanego edit: Albo gramy fair, albo o kant kuli rozbić zasady i regulamin. Edytowane 15 Grudnia 2012 przez DropShot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viki Napisano 15 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 (edytowane) drop a jak marszi i jak pozwalamy naszemu psu patrzec w monitor jak gramy to tez ban? wczoraj nasz pies nacisnąl przycisk na klawiaturze jak zobaczyl pw od ciebie..za to tez ban? w koncu osoba trzecia nie zgloszona...ale niema nic w regulaminie o naszym psiaku ...i co zrobic jak zyc? doradz...bo burek sie boi bana i embargo na karme ..chcesz zaglodzic naszego psa? //warn x1 za spam//deusx Edytowane 15 Grudnia 2012 przez deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bullshit Napisano 15 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Leon....robisz z igly widly....a tak po za tym sam kiedys mowiles ze jestes dziewczyna , potem facetem..tez powinnienes dostac bana za zasiadanie...bo 2 rozne osoby...spokojnie..pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość -LEON- Napisano 15 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 drop a jak marszi i jak pozwalamy naszemu psu patrzec w monitor jak gramy to tez ban? wczoraj nasz pies nacisnąl przycisk na klawiaturze jak zobaczyl pw od ciebie..za to tez ban? w koncu osoba trzecia nie zgloszona...ale niema nic w regulaminie o naszym psiaku ...i co zrobic jak zyc? doradz...bo burek sie boi bana i embargo na karme ..chcesz zaglodzic naszego psa? zgłoś opcja gry z psem ja lubie grać fair. Od zawsze staram się wyłapywać i tępić / pietnować wałki. Czasem trzeba zapłacić za to banem, ale trudno 2. Użytkownik może posiadać wyłącznie jedno konto na danym uniwersum.3. Jeden użytkownik może grać tylko na jednym koncie na danym uniwersum. Nie jest możliwa sytuacja, gdzie dwie osoby grają na jednym koncie, takie przypuszczenia należy zgłaszać operatorowi. Określa to również tabla kar, tj. zasiadanie. Masz problemy ze zrozumieniem? //ostrzeżenie słowne za absurdalność postu//deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 15 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Drop ma rację, złamaliście regulamin. Piszę jasno i wyraźnie, że nie mogą 2 osoby grać na 1 koncie, a ta historia z burkiem mnie uraczyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viki Napisano 15 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 ciesze sie ze lubisz grac fair.....i fair twoje oskarzenie zostanie potraktowane czyli jedna wielka lipa z twojego kombinowania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bullshit Napisano 15 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Drop ma rację, złamaliście regulamin. Piszę jasno i wyraźnie, że nie mogą 2 osoby grać na 1 koncie, a ta historia z burkiem mnie uraczyła ja rozumiem...ale drop tez powinnien dostac bana,najpier podaje sie za dziewczyne potem za faceta..wiec ban tez powinnien byc i jemu przyznany //pisz poprawnie, po POLSKU ! Używaj interpunkcji, dużych liter.//To, o czym piszesz nie jest złamaniem regulaminu przez DropShot//ostrzeżenie słowne za spam//deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viki Napisano 15 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 drop ma racje jak spi....tutaj niema zlamania regulaminu..no chyba ze ban ze gramy razem obok siebie...ja lukam w ekran i odwrotnie...to jak marszi atakuje mam isc do kuchni? ogarnijcie sie przeciez kazdy wie ze mieszkamy i zyjemy razem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Polityk Napisano 15 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 ja rozumiem...ale drop tez powinnien dostac bana,najpier podaje sie za dziewczyne potem za faceta..wiec ban tez powinnien byc i jemu przyznany z tego co pamietam administrator pisał ze jesli dropshot zmieni znowu płec da mu bana na forum i w grze : )ciekawe jak to sie zakonczy : ) a te dowody wyzej podane jakos mnie nie przekonuja, nie widac na nich ze to dwie osoby na 100% graja na jednym koncie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spag Napisano 15 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 fakt faktem regulamin zostal zlamany ... trzeba to bylo zgloscic wczesniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość -LEON- Napisano 15 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Leon....robisz z igly widly....a tak po za tym sam kiedys mowiles ze jestes dziewczyna , potem facetem..tez powinnienes dostac bana za zasiadanie...bo 2 rozne osoby...spokojnie..pozdrawiam Nawet gdybyś to próbował podciągnąć pod ten regulamin, to nie przejdzie. Było ponad 30 dni, podobnie z oddaniem konta. Fakt, wróciło do mnie ale wyłączyłem urlop po chyba 60 dniach (na usilne prośby SS) a mogłem po 30 a i tak znowu baty dostali. Ja ze swojej strony nie widzę złamania regulaminu gry, nawet reg. forum nie złamałem, bo stare konto porzuciłem a założyłem nowe ło matko (!)kompletna nieznajomość regulaminu gry ...to jak marszi atakuje mam isc do kuchni? ogarnijcie sie przeciez kazdy wie ze mieszkamy i zyjemy razem... //post pod postem, używaj opcji edytuj.MiG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spag Napisano 15 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 apropos macie cos do tranwestytow to mi podchodzi pod dyskryminacje i rasizm //apropos, warn x2 za spam//deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viki Napisano 15 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 (edytowane) rany widze dopadla was gorączka swiateczna.. //warn x2 za spam//deusx Edytowane 15 Grudnia 2012 przez deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Polityk Napisano 15 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 ło matko (!)kompletna nieznajomość regulaminu gry haha w ktorym miejscu ? widac dyskryminacja kobiet nastepujea moze pan dropshot nie zdobył kobiety w zyciu i dlatego ma takie podejcie do nich ? trzeba poprostu odejsc od kompa i dobrze poszukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość -LEON- Napisano 15 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 daj mi bana za to ze jak marshall spi ja siedze na koncie i odwrotnie....... przyznanie się do zasiadania i gry dwóch osób na jednym koncie (!) Chyba podziękuję za taką (uczciwość) w rywalizacji (!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 15 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Znów się robi jarmark a raczej znów wychodzi folwark.NC //nie spamuj, ostrzeżenie słowne !//deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viki Napisano 15 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 haha w ktorym miejscu ? widac dyskryminacja kobiet nastepujea moze pan dropshot nie zdobył kobiety w zyciu i dlatego ma takie podejcie do nich ? trzeba poprostu odejsc od kompa i dobrze poszukac cudnie napisane..brawo hahahahahha //warn x2 za spam//deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joze Napisano 15 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 jego baba ma na imie graba...od myszki ma odciski i od "szydelkowania" tez temat bzdurny //warn x2 za spam//deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość -LEON- Napisano 15 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 (edytowane) gg to nie dowód, ale jako ciekawostkę podam (pw od gracza) mam na gg jak viki mowi ze zapakowala shiwe w raczki:d viki viki dlatego oddalam konto winakowi by sie odkuł smok jeden i jak widzisz gram na jednym z marshalem edit: Które z kont ma bana pernamentnego?Winiu - stare vikiczy marshal - wspólne z viki a może żadne? i po 3 dni bana tylko? Edytowane 15 Grudnia 2012 przez DropShot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klebek1234 Napisano 15 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 (edytowane) a tu cos specjanego do tematu http://fotoo.pl/show.php?img=456518_viki.png.html Edytowane 15 Grudnia 2012 przez klebek1234 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Polityk Napisano 15 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 ale i ciekawostka... kazdy se moze taka napisac wez chłopie czasem wyjdz z domu i sie rozwerwij a nie ciagle okupujesz tego kompa i myslisz jak tu komu zycie uprzykrzyc... //warn x2 za spam//deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joze Napisano 15 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 niczym grincz na swieta //warn x2 za spam//11 poziomów ostrzeżeń, ban za 7 dni//deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viki Napisano 15 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 [wymodernowano] //ban za obrazę 7 dni//deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi