Czarny93 Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 Czemu logując się na forum, muszę używać starego nicku? Miałem nick LatajacyTalerz, zmieniłem na Czarny93. Ale żeby zalogować się na forum, muszę wpisać stary nick- LatającyTalerz... Czy to nie błąd? Quote
MiG Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 Zmieniasz nazwe wyświetlaną ale login zostaje bez zmian Quote
Dagger157 Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 Login i nazwa wyświetlana powinny być inne w celu bezpieczeństwa, a przed rejestracją na forum nikt nie wie, że można mieć login z kosmosu, a nazwę normalną. Użytkownik raczej sobie zmienić nie może, bo nie ma takiej opcji w ustawieniach (przynajmniej ja nie mam). Quote
Guest -LEON- Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 Dagger - MiG udzielił wystarczającej odpowiedzi. Jakie bezpieczeństwo? Wchodzisz w profil gracza i masz wszystko, zmiany nicka itp Quote
deusx Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 W profilu nie ma nazwy loginu, a ten przy rejestracji nie musi być identyczny jak nick. Quote
Guest -LEON- Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 a ten pierwszy? przed zmiana nicka Quote
deusx Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 Przy rejestracji podajesz: LoginNazwa wyświetlana Zazwyczaj podajemy te same dane, nie mniej login jest unikalny i nie można go zmienić, nazwę wyświetlaną owszem. Quote
Recommended Posts