Czarny93 Napisano 11 Grudnia 2012 Zgłoszenie Napisano 11 Grudnia 2012 Czemu logując się na forum, muszę używać starego nicku? Miałem nick LatajacyTalerz, zmieniłem na Czarny93. Ale żeby zalogować się na forum, muszę wpisać stary nick- LatającyTalerz... Czy to nie błąd? Cytuj
MiG Napisano 11 Grudnia 2012 Zgłoszenie Napisano 11 Grudnia 2012 Zmieniasz nazwe wyświetlaną ale login zostaje bez zmian Cytuj
Dagger157 Napisano 11 Grudnia 2012 Zgłoszenie Napisano 11 Grudnia 2012 Login i nazwa wyświetlana powinny być inne w celu bezpieczeństwa, a przed rejestracją na forum nikt nie wie, że można mieć login z kosmosu, a nazwę normalną. Użytkownik raczej sobie zmienić nie może, bo nie ma takiej opcji w ustawieniach (przynajmniej ja nie mam). Cytuj
Gość -LEON- Napisano 11 Grudnia 2012 Zgłoszenie Napisano 11 Grudnia 2012 Dagger - MiG udzielił wystarczającej odpowiedzi. Jakie bezpieczeństwo? Wchodzisz w profil gracza i masz wszystko, zmiany nicka itp Cytuj
deusx Napisano 11 Grudnia 2012 Zgłoszenie Napisano 11 Grudnia 2012 W profilu nie ma nazwy loginu, a ten przy rejestracji nie musi być identyczny jak nick. Cytuj
Gość -LEON- Napisano 11 Grudnia 2012 Zgłoszenie Napisano 11 Grudnia 2012 a ten pierwszy? przed zmiana nicka Cytuj
deusx Napisano 11 Grudnia 2012 Zgłoszenie Napisano 11 Grudnia 2012 Przy rejestracji podajesz: LoginNazwa wyświetlana Zazwyczaj podajemy te same dane, nie mniej login jest unikalny i nie można go zmienić, nazwę wyświetlaną owszem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi