Sandra1 Posted December 3, 2012 Report Posted December 3, 2012 (edited) 1.093.926.236.720 92/3871 prosze pisać swoje doświadczenie Edited December 3, 2012 by Sandra1
Tipo Posted December 3, 2012 Report Posted December 3, 2012 (edited) chętnie wezmę...DO świadczenie mam spore na razie latam na u4 trochę tam się nazbierało sjGram od 4 lat w ogam i inne ugamelle...i czasem grywam na u2 ale tam gram tylko eko Sporo czasu poświęcam na grę i opanowaną mam dobrze tą gre... Edited December 3, 2012 by Blackcoffe
Dexter_97 Posted December 3, 2012 Report Posted December 3, 2012 (edited) ja chętniej zaopiekuje się tym kontem konto się nie zmarnuje latać trochę umiem Edited December 3, 2012 by anatomik
Autokrata Posted December 3, 2012 Report Posted December 3, 2012 Latałem na pierwotnej wersji tej gry (ogame dot pl) Doświadczeniem łączę umiejętności górnika i pleciugi.Doskonale chronię swoje satelitki i transportery przed atakami wroga.Przy wolniejszym uni potrafię odwzorować archetyp podstawki, tak dokładnie, że agresor nie czuje żalu do cwanego obrońcy. Długoterminowych czołówek nie posiadam w historii (mówię tu o prawdziwej konkurencji, nie kilkudziesięciu graczach) Jeżeli tylko jest cień szansy na prezent dla mojej osoby, proszę o prywatną wiadomość. ps Czasu na grę posiadam wystarczająco dużo.Autokrata
Sandra1 Posted December 3, 2012 Author Report Posted December 3, 2012 jesli sławek bedzie chcial to on dostanie
Darth Misiek Posted December 4, 2012 Report Posted December 4, 2012 Znaczy się chcę o ile jest tam jakieś eko, bo z racji tego że na u2 nie mogę grać flotą to coś bym polatał, a wrazie czego to o ile byś chciała wrócić za miesiąc na swoje konto(to je udotępnię, bo zapewne przez ten czas odżyję, a miesiąc ze względu na regulamin), ale jeśli jest tam sama flota, to przy moim nie normowanym trybie życia, to trochę rozsądniej by było przydzielić komuś mniej zaangażowanemu w swoje życie
Sandra1 Posted December 4, 2012 Author Report Posted December 4, 2012 haha za miesiac to ja wracam na swoje konto a te moge CI dac:P jest tam jakies eko , zadania do skonczenia i zero floty:P masz pw;)
Recommended Posts