Sandra1 Napisano 3 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 (edytowane) 1.093.926.236.720 92/3871 prosze pisać swoje doświadczenie Edytowane 3 Grudnia 2012 przez Sandra1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tipo Napisano 3 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 (edytowane) chętnie wezmę...DO świadczenie mam spore na razie latam na u4 trochę tam się nazbierało sjGram od 4 lat w ogam i inne ugamelle...i czasem grywam na u2 ale tam gram tylko eko Sporo czasu poświęcam na grę i opanowaną mam dobrze tą gre... Edytowane 3 Grudnia 2012 przez Blackcoffe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_97 Napisano 3 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 (edytowane) ja chętniej zaopiekuje się tym kontem konto się nie zmarnuje latać trochę umiem Edytowane 3 Grudnia 2012 przez anatomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Autokrata Napisano 3 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Latałem na pierwotnej wersji tej gry (ogame dot pl) Doświadczeniem łączę umiejętności górnika i pleciugi.Doskonale chronię swoje satelitki i transportery przed atakami wroga.Przy wolniejszym uni potrafię odwzorować archetyp podstawki, tak dokładnie, że agresor nie czuje żalu do cwanego obrońcy. Długoterminowych czołówek nie posiadam w historii (mówię tu o prawdziwej konkurencji, nie kilkudziesięciu graczach) Jeżeli tylko jest cień szansy na prezent dla mojej osoby, proszę o prywatną wiadomość. ps Czasu na grę posiadam wystarczająco dużo.Autokrata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 3 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 A flotę tam masz, czy eko?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandra1 Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 jesli sławek bedzie chcial to on dostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 4 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Znaczy się chcę o ile jest tam jakieś eko, bo z racji tego że na u2 nie mogę grać flotą to coś bym polatał, a wrazie czego to o ile byś chciała wrócić za miesiąc na swoje konto(to je udotępnię, bo zapewne przez ten czas odżyję, a miesiąc ze względu na regulamin), ale jeśli jest tam sama flota, to przy moim nie normowanym trybie życia, to trochę rozsądniej by było przydzielić komuś mniej zaangażowanemu w swoje życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandra1 Napisano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 haha za miesiac to ja wracam na swoje konto a te moge CI dac:P jest tam jakies eko , zadania do skonczenia i zero floty:P masz pw;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 4 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 ok, jak zero floty to moge wziąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi