Guest -LEON- Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 (edited) Kiedy w końcu zostanie błąd naprawiony? Misja niszcz 13:39:34Podstawka na 13:39:32 podstawka ląduje na planecie, bo się stan na moonie nie odświeżaProszę o naprawę błędu edit12.02 13:39:34 Kontrola lotu Raport - Raport niszczenia ksiezyca:12.02 13:39:32 Kontrola lotu Stacjonuj - Twoja flota pomyślnie wylądowała na pozycji 12.02 13:34:59 Kontrola lotu Raport - Raport niszczenia ksiezyca:12.02 13:34:56 Kontrola lotu Stacjonuj - Twoja flota pomyślnie wylądowała na pozycji Bez prawidłowego działania tak podstawowych funkcji w grze, wcale mnie nie dziwi, że wszyscy eko walą.Dotyczy u6 a zapewne na innych nie jest lepiej.Proszę sobie darować porady typu, że mamy sobie to ręcznie odświeżać. Flota ląduje, więc niech tam będzie Edited December 2, 2012 by DropShot AisheN and StoProCent 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny93 Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Błąd jest bardzo denerwujący, mi też się trafiało, tracimy moony których nie powinniśmy tracić przez to. Myślę że ten sam błąd dotyczy recyklerów które nie zbierają złomu 1-3 sekundy po ataku, a nawet zdarzało się i więcej. Przydała by się poprawka bo tu liczy się każda sekunda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Będę jutro na test serwerze wprowadzał inne zapytania i testował skrypt, choć nie obiecuję, że uda mi się to jutro poprawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts