Gość -LEON- Napisano 2 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 (edytowane) Kiedy w końcu zostanie błąd naprawiony? Misja niszcz 13:39:34Podstawka na 13:39:32 podstawka ląduje na planecie, bo się stan na moonie nie odświeżaProszę o naprawę błędu edit12.02 13:39:34 Kontrola lotu Raport - Raport niszczenia ksiezyca:12.02 13:39:32 Kontrola lotu Stacjonuj - Twoja flota pomyślnie wylądowała na pozycji 12.02 13:34:59 Kontrola lotu Raport - Raport niszczenia ksiezyca:12.02 13:34:56 Kontrola lotu Stacjonuj - Twoja flota pomyślnie wylądowała na pozycji Bez prawidłowego działania tak podstawowych funkcji w grze, wcale mnie nie dziwi, że wszyscy eko walą.Dotyczy u6 a zapewne na innych nie jest lepiej.Proszę sobie darować porady typu, że mamy sobie to ręcznie odświeżać. Flota ląduje, więc niech tam będzie Edytowane 2 Grudnia 2012 przez DropShot AisheN i StoProCent dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 2 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Błąd jest bardzo denerwujący, mi też się trafiało, tracimy moony których nie powinniśmy tracić przez to. Myślę że ten sam błąd dotyczy recyklerów które nie zbierają złomu 1-3 sekundy po ataku, a nawet zdarzało się i więcej. Przydała by się poprawka bo tu liczy się każda sekunda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Grudnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Będę jutro na test serwerze wprowadzał inne zapytania i testował skrypt, choć nie obiecuję, że uda mi się to jutro poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi