PartyHard Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 (edytowane) siemanko zastanawiam sie nad zakupem telefonu do wyboru mam dwa modele: Samsung galaxy ace Sony xperia J i tu sie pojawia problem z tym ktory mam wybrac mi osobiscie bardziej do gustu przypadła xperia.Jakie sa wasze zdania na ten temat ? który wg was był by lepszym wyborem ? Edytowane 22 Listopada 2012 przez PartyHard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 xperia j jest lepsza pod względem technicznym, systemowym (android 4, gdzie ace masz dwójkę), lepszy wyświetlacz (bravia engine), dotyk, bateria, wybór jest jednoznaczny. Sam posiadam podobny model i mogę polecić te telefony sony, bezproblemowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 28 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 jestem tego samego zdania. brat niedawno stal przed tym samym wyborem wybral xperie i nie zaluje, smiga ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valentine28 Napisano 29 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 jezeli mowisz o galaxy 1 to bym bral xperie znajomy ma i sobie chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 30 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Kuzyn ma Sony xperia J i bardzo chwali ten telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi