PartyHard Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoszenie Napisano 22 Listopada 2012 (edytowane) siemanko zastanawiam sie nad zakupem telefonu do wyboru mam dwa modele: Samsung galaxy ace Sony xperia J i tu sie pojawia problem z tym ktory mam wybrac mi osobiscie bardziej do gustu przypadła xperia.Jakie sa wasze zdania na ten temat ? który wg was był by lepszym wyborem ? Edytowane 22 Listopada 2012 przez PartyHard
deusx Napisano 28 Listopada 2012 Zgłoszenie Napisano 28 Listopada 2012 xperia j jest lepsza pod względem technicznym, systemowym (android 4, gdzie ace masz dwójkę), lepszy wyświetlacz (bravia engine), dotyk, bateria, wybór jest jednoznaczny. Sam posiadam podobny model i mogę polecić te telefony sony, bezproblemowe.
SheeVa Napisano 28 Listopada 2012 Zgłoszenie Napisano 28 Listopada 2012 jestem tego samego zdania. brat niedawno stal przed tym samym wyborem wybral xperie i nie zaluje, smiga ladnie
valentine28 Napisano 29 Listopada 2012 Zgłoszenie Napisano 29 Listopada 2012 jezeli mowisz o galaxy 1 to bym bral xperie znajomy ma i sobie chwali
Turi Napisano 30 Listopada 2012 Zgłoszenie Napisano 30 Listopada 2012 Kuzyn ma Sony xperia J i bardzo chwali ten telefon
Rekomendowane odpowiedzi