Buszek Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Siemka . Mam takie pytanko czy są jakieś plany z zadaniami pod tytułem '' Flota stwórz '' Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Są, będzie zrobione jak zniknie napis "beta" z zadań, czyli już nie długo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buszek Posted November 14, 2012 Author Report Share Posted November 14, 2012 deusx a jakiś przybliżony czas ? tygodnie , miesiące , lata ? Tipo and Alwego 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest karaluch Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 hhsnake, siwy, co Wy tak go zminusowaliście ? Macie coś z głowami czy co ? Koleś zadaje pytanie w dziale pytania, a Wy mu po minusie dajecie. Żenada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buszek Posted November 15, 2012 Author Report Share Posted November 15, 2012 up szczerze nie robi mi to jeżeli mają coś nie tak do mnie to niech wyrażą to na pw lub ts3 . ponawiam swoje pytanie do administracji jaki jest przybliżony czas wejścia aktualnych zadań ( zmiana wersji beta na normalną ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhsnake0 Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Dałem minusa (co mi się rzadko zdarza) bo ironia jaką Pan Buszek napisał była nie na miejscu i była "tępa".Tyle z mojej strony.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Jeżeli chodzi już o konkretny termin to będzie to poniedziałek 19 listopada 2013*, tego samego dnia zadania przestaną być już BETA, gdyż od parunastu dni nie był zgłoszony żaden błąd odnośnie nich. *żart, oczywiście 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buszek Posted November 15, 2012 Author Report Share Posted November 15, 2012 dziękuje bardzo ; D , widzę że masz dobry humorek ; D temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
J-23 Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Jeżeli chodzi już o konkretny termin to będzie to poniedziałek 19 listopada 2013*, tego samego dnia zadania przestaną być już BETA, gdyż od parunastu dni nie był zgłoszony żaden błąd odnośnie nich. *żart, oczywiście 2012 Jak nie było zgłoszeń to może przyśpieszymy ten termin ? 16 listopad SheeVa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Skrypt oraz system został przygotowany pod flota stwórz, dane są już zaliczane, jednak zaginęła tabela z wielkością moona i nagrodą, jak tylko się do niej dostanę to 5 minut i dział będzie dostępny. Proszę o cierpliwość do jutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts