Anon Napisano 9 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 To zróbcie prędkość rodem z Ogame jak jest za szybko. Przyszedłem tutaj tylko i wyłącznie bo jest szybko, jak większość graczy, a teraz że za szybko mówicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 9 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Wielu przyszło niewielu zostało. Mamy 5 szybkich uni - jedno wolne nie blokuje możliwości gry na pozostałych szybkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 9 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 (edytowane) Snow czy ty wiesz co to jest pytanie retoryczne ? nie gadamy tu o fsach tylko o graniu flotą, skanach, o ochronie graczy słabszych którzy nie zdążą nawet zapoznać się z flotą, nie wiedzą czasem co to totalnie fs?pamiętasz jeszcze jak nic kompletynie nie wiedziałeś o tej grze?ja pamiętam, co prawda było to ok 7 lat temu, ale pamiętam jakie to było niesamowite......a o skanach to mnie proszę nie edukuj na u5 miałem top2 bitew w 4 miesiące 27k walk, a skany robiłem wtedy na potęgę bo tzw mapek wtedy nie było zbyt dużo, jeśli wcale a co do swoich autorskich rozwiązń z flotą w tle to jest cały dział a nie jedynie ten temat... także w iminiu kolegi z sojusza:spag-a proszę o dyskusję na temat a nie typowe rozmywanie tamatu tak aby jego zasadność zmarginalizować i zarzucić Edytowane 9 Listopada 2012 przez oremi SheeVa i spag dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spag Napisano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 kto wpadł na taki debilny pomysł by to zmienic? a co mnie obchodzą dzieci neo Bardzo Cie przepraszam ale nie zycze sobie zeby mnie ktos taki jak Ty obrazal, nie znamy sie osobiscie takie teksty mozesz sypac do osob z najblizszego otoczenia (rodzina znajomi) jezeli tak jest to inaczej jak patologia nazwac tego nie mozna pozostaje tylko wyrazic wspolczucie. SheeVa dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anon Napisano 9 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Mamy 5 szybkich uni - jedno wolne nie blokuje możliwości gry na pozostałych szybkich. Równie dobrze zapytam tak, mamy 5 szybkich uni, w sumie jedno uni żywe (U6), czemu nie zrobić jednego wolniejszego, a jednego bez astatów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowicjusz Napisano 12 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 ja popieram ten pomysl zeby wszedl w zycie skoro ss sa tak dobrymi graczami to nie powinno im to sprawic ruznicy co do tego pomyslu jak najbardziej powinien ten pomysl wejsc w zycie dzienki temu inni gracze bendom mogli pograc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi