hhsnake0 Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoszenie Napisano 5 Listopada 2012 (edytowane) Nie chcę spamować tutaj i pisać pustych postów ale nie powstrzymam się przed napisaniem jednego zdania... "tonący brzytwy się chwyta"...... i to dla mnie jest żałosne..... Bo jeśli miał takie informacje wcześniej to powinien na gorąco się z nimi podzielić z administracją....a nie jak traci konto za machlojki...TO JEST WIĘCEJ NIŻ TYLKO ŻENUJĄCE...... Edytowane 5 Listopada 2012 przez hhsnake0 Sandra1, SheeVa, Tipo i 1 inny dodali reakcje 4
deusx Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoszenie Napisano 5 Listopada 2012 Haha oki wyśle deusowi chociarz i tak teraz jak konto zlicytowane to nic nie zrobi koniec gadki myślę ze temat do zamkniecia Daj na forum, nie na pw.
chada Napisano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Listopada 2012 nie niebede dawac na forum to raz a 2 deusx co niechce ci sie szukac? wystaczy ze posprawdzasz kto konto tarna farmil i bedziesz mial wszystkich. I moim zdaniem jezeli rzeczywiscie cat i zdzis kupowali surowce to dla nich tez sie nalezy ban dozywotni gdyz to tak samo jak by oszukali sklep ale tak deusx z nimi pewnie dojdzie do porozumienia i beda mogli dalej siebie pushowac
Helweter Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoszenie Napisano 5 Listopada 2012 hhsnake0 ok zwracam honor. W takim przypadku jest to żenujące skoro na forum nie chce wstawić mimo, że chciał tego administrator.
ARAB Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoszenie Napisano 5 Listopada 2012 neon nigdy nie farmilem tarna... nigdy nie sprzedawalem lub kupowalem surowce od innych graczy. nikt nie kupowal z mojego konta na uni2 biliardow surowca. Konto na uni2 jest czyste.I wypraszam sobie oczernianie mnie....
deusx Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoszenie Napisano 5 Listopada 2012 Nie wstawi bo nie ma czego, owszem zgłoszone tutaj poczynania były mniej więcej prawdą, ale wymyślanie innych problemów na podstawie domysłów lub czyś rozmów to przesada i oczernianie. Wracając do zdzisia i Cat'a, panowie samowolnie podjęli wspólną decyzję o odejściu z tematu, powrotu już nie będzie. Nikt nie został poszkodowany w wyniku udostępnienia informacji, dlatego temat ten uważam za zamknięty. Chciałbym z tego miejsca tez przeprosić graczy, zapewniam, że dane waszych banków, logowań itd. są należycie chronione. KrissFighter, siwy19941, Dexter_97 i 1 inny dodali reakcje 4
Rekomendowane odpowiedzi