hhsnake0 Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 (edytowane) Nie chcę spamować tutaj i pisać pustych postów ale nie powstrzymam się przed napisaniem jednego zdania... "tonący brzytwy się chwyta"...... i to dla mnie jest żałosne..... Bo jeśli miał takie informacje wcześniej to powinien na gorąco się z nimi podzielić z administracją....a nie jak traci konto za machlojki...TO JEST WIĘCEJ NIŻ TYLKO ŻENUJĄCE...... Edytowane 5 Listopada 2012 przez hhsnake0 Tipo, SheeVa, siwy19941 i 1 inny dodali reakcje 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Haha oki wyśle deusowi chociarz i tak teraz jak konto zlicytowane to nic nie zrobi koniec gadki myślę ze temat do zamkniecia Daj na forum, nie na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chada Napisano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 nie niebede dawac na forum to raz a 2 deusx co niechce ci sie szukac? wystaczy ze posprawdzasz kto konto tarna farmil i bedziesz mial wszystkich. I moim zdaniem jezeli rzeczywiscie cat i zdzis kupowali surowce to dla nich tez sie nalezy ban dozywotni gdyz to tak samo jak by oszukali sklep ale tak deusx z nimi pewnie dojdzie do porozumienia i beda mogli dalej siebie pushowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helweter Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 hhsnake0 ok zwracam honor. W takim przypadku jest to żenujące skoro na forum nie chce wstawić mimo, że chciał tego administrator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 neon nigdy nie farmilem tarna... nigdy nie sprzedawalem lub kupowalem surowce od innych graczy. nikt nie kupowal z mojego konta na uni2 biliardow surowca. Konto na uni2 jest czyste.I wypraszam sobie oczernianie mnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nie wstawi bo nie ma czego, owszem zgłoszone tutaj poczynania były mniej więcej prawdą, ale wymyślanie innych problemów na podstawie domysłów lub czyś rozmów to przesada i oczernianie. Wracając do zdzisia i Cat'a, panowie samowolnie podjęli wspólną decyzję o odejściu z tematu, powrotu już nie będzie. Nikt nie został poszkodowany w wyniku udostępnienia informacji, dlatego temat ten uważam za zamknięty. Chciałbym z tego miejsca tez przeprosić graczy, zapewniam, że dane waszych banków, logowań itd. są należycie chronione. siwy19941, KrissFighter, Dexter_97 i 1 inny dodali reakcje 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi