chada Napisano 3 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Witam chcialem zlozyc skarge na sgo sa nie fer wobec graczy gdyz daja info lepszym gdzie czyja flota stoi podaja kordy i stany bankow czy jest ktos online czy tez nie czy leci na stacjonuj czy na pz itd... narazie zalaczam 2 scenery z rozmowy z gg ze zdzisiem...http://zapodaj.net/70918a15f5857.png.htmlhttp://zapodaj.net/e6da54f3c39f7.png.htmlProsze o wypowiedz w tym temacie tylko deusa i zdzisia spam niejest tu potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy19941 Napisano 3 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 (edytowane) info lepszym gdzie czyja flota stoi podaja kordy i stany bankow czy jest ktos online czy tez nie czy leci na stacjonuj czy na pz itd... W obu podanych linkach nie ma wyraznie pokazane ze Zdzis lub inny operator gry podawal komus gdzie stoi czyjas flota , czy jest online i na temat lotu floty .Jedynie co pokazales to na temat banku z tym sie zgodze ze moze tak nie powinno byc ale wedlug mnie to jest drobiazg . Jezeli chodzi o kordy innych graczy to po prostu pomogl komus zaoszczedzic czas na klikaniu kilka set razy w galaktyce wiec w tym nic nie ma zlego . Na moje tylko szukasz powodu by sie zemscic ze Tobie zablokowali konta i nie chca odbanowac .. Ps . Jezeli szantazowales Zdzisia a teraz na niego skladasz skarge to proponuje dorosnac bo drugi link tu nic nie wnosi tylko tak jak Zdzis pisal szczeniackie zachowanie .\ i za sama nazwe " Kretacze i oszusci " Czyli obraza administracji powinien byc ban . Pozdrawiam T.. @ Edit : Kolega to sobie nazywaj kolegow z podworka to po 1 . Po 2 od kiedy jakis tam gracz bedzie decydowal gdzie kto i gdzie ma com pisac ? .A po 3 " umiesz czytac " to nie pyskuj cytuje " Szczeniaczku " .. i za sama nazwe " Kretacze i oszusci " Czyli obraza administracji powinien byc ban . Edytowane 4 Listopada 2012 przez siwy19941 joze dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chada Napisano 3 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 i tu sie mylisz z deusem juz pisalem zanim mnie zbanowai w tej sprawie to po 1 a po 2 to umiesz czytac ? prosze o warna dla kolegi mial sie wypowiadac tylko zdis i deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 4 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Przyspamował czy nie, to była tylko prośba aby nikt inny się nie odzywał.Nie ma tu regulaminu działu czy czegoś co by zabraniało się wypowiadać pod groźbą warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helweter Napisano 4 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Strażnik teksasu Neriel we własnej osobie. Z tego co widzę, duży przekręt co tutaj podałeś to nie jest, ale jednak odbieram to jako bardzo negatywne ich zachowanie.Napisałem post tylko po to aby przyrównać Neriela do strażnika teksasu. Ciekawi mnie co z tego wyjdzie, czekam na wypowiedź administratora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 4 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Nigdzie nie ma podane ze to jest zdzis Mogłes dogadac sie z kolegą i go tak zapisac Nie ma nigdzie jego numeru podanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chada Napisano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 poczekajmy moze co nam zdzis ciekawego powie czy sie po raz 2 wyprze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 4 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 zdzis sie tu nie wypowie..bo nie zamierzam wchodzić z Tobą w żadna konwersacje... zdzis napisał stosowną do tej sytuacji wiadke do deusxa i czeka na jego dalsze kroki... hhsnake0 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chada Napisano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 czyli wszystko jasne opowiedz moze jak ukrywales ze cat kupowal biliardy surki araba konto ktore bylo na licytacji tak samo i wgl czyli pol uni by musial deusx zbanowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Zostanie dzisiaj wydane oficjalne oświadczenie, na razie trwa sprawdzania wiarygodności linków i wyjaśnień operatorów.A kolegę proszę o nie wyciąganie pochopnych wniosków. EDIT 2: i przypominam autorowi, że jeden temat = jeden wątek, nie załatwiamy tutaj swoich tysiąca spraw i nie wylewamy tysiąca żali, temat dotyczy skargi na dwóch sgo i tylko tego się tutaj trzeba trzymać. agr dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chada Napisano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 nie wyciąganie wnioskow? to prosze sprawdz konto cata wszystkie rw i sprawdz czy nie kupowal surowcow tak samo konto araba wymieniac dalej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 nie wyciąganie wnioskow? to prosze sprawdz konto cata wszystkie rw i sprawdz czy nie kupowal surowcow tak samo konto araba wymieniac dalej ? Proszę założyć osobny temat w dziale złamania regulaminu i podać wszystkie konta, które wg. Ciebie brały udział w kupnie surowców od innego użytkownika. agr dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 4 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Noen i tak nic nie zdzialasz samymi rozmowami z gg bo jesli pamiec mnie nie myli deusx nieuznaje tego typu rozmow za dowody ze ktos zlamal regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 4 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 zdzis sie tu nie wypowie..bo nie zamierzam wchodzić z Tobą w żadna konwersacje... zdzis napisał stosowną do tej sytuacji wiadke do deusxa i czeka na jego dalsze kroki... skoro kolega zdzisLG nie chce sie wypowiedzieć na forum w tak poważnej sprawie, sprawie która dotyczy uczciwości w stosunku do wszystkich graczy ogam, prowadzi dyskusje z administratorem poza osobami trzecimi, to coś tu jest nie tak. Tym bardziej, że nie jest to błacha sprawa..... Krótko mówiąc, poziom zaufania do administracji spadł..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chada Napisano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Karaluch oni robia co chca :-D cat kupowal surke Arab I zdzis tez:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 4 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Nie wymyślaj już historii z kosmosu o kupuwaniu surowców. Myslisz że tymi historyjkami Deus odbanuje ci konto ? śmiech na sali.... Y2K dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 4 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 (edytowane) Cat,ten temat dotyczy Ciebie i zdisiaLG i dotyczy oszustwa w grze. Jeak na ta chwie zad z Was niypowiedzial sie na temat stawianych zarzutow tylko probuje oczernic zalozyciela tematu, lub tez rozwiazac problem korespondencyjnie z administratorem gry. Wiec jak dlamnie sprawa jest baaardzo podejrzana. @edit#tylko czkac az temat zostanie zamkniety zwzg na spam...... Edytowane 4 Listopada 2012 przez karaluch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 zdzisLG (u2,u4,u6) oraz Catalyst (u5) zostają na razie zawieszeni w funkcjach SGO, sytuacja ta faktycznie miała miejsce, jednak nie odnosi się to do tego, co opisał autor tematu. Był to jednorazowy incydent i miał on miejsce dość dawno, trwa ustalanie szczegółów jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 4 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 A co tu się wypowiadać ? Ja czekam na oficjalne oświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 4 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 chada ( Neon) mozesz mi wyjasnic cos? co to jest? Nie mieszaj mojej osoby do jakis dziwnych spraw , bo sobie tego nie zycze...Nigdy nie robililem z nikim zadnych interesow z surowcami na uni2.Wiec czekam na wyjasnienie tej sprawy. (ze cat kupowal biliardy surki araba konto ktore bylo na licytacji ???sprawdz czy nie kupowal surowcow tak samo konto araba wymieniac dalej ?cat kupowal surke Arab I zdzis tez:-D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chada Napisano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Hmm pokazać ci rw?? Tarn nie taki głupi zostawił :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 TAk pokazac mi rw ze sprzedawalem lub kupowalem od kogos surowce...Czekam neon kretaczu..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chada Napisano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Haha oki wyśle deusowi chociarz i tak teraz jak konto zlicytowane to nic nie zrobi koniec gadki myślę ze temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 No widzę, że moje konto (które wylicytowałem) jest w gronie oskarżeń tak więc wypowiem się i ja.Deusx jak możesz sprawdź moje konto bo nie chcę potem słyszeć, że może i ja łapki w czymś maczałem... Nie chcę też posądzać gracza ARAB o cokolwiek więc dla świętego spokoju sprawdź wszystko.... a co do Ciebie chada to powiem tylko tyle.... żałosny jesteś..... Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helweter Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 HHsnake on żałosny ? Dostarczył informacje co po sprawdzeniu okazały się prawdziwe, teraz ma adminowi podać kolejne dowody o coś innego. Jeżeli ich nie dostarczy tak jak napisał, to ok wyjdzie żałośnie, ale teraz ? Nic takiego nie ma. Anon dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi