Emcek Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 Witam. Mam problem- wyciągnąłem już 2, albo 3 kopalnie kryształu na 57lvl w ciągu 2 dni, a jednak dalej wydobycie mi się nie zmieniło. Mam wykupione +100% na miech. Jak sobie poradzić z tym błędem? Planowałem zaliczyć misję, ale nie ciągle brakuje mi103,4kkk wydobycia dziennego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 Bo to liczy BEZ geologa!!! Musisz mieć dokładnie 16 kryształów na 58 lvl i 5 na 57 lvl wtedy zaliczysz zadanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emcek Posted October 21, 2012 Author Report Share Posted October 21, 2012 Wiem, że bez geologa, ale myślałem, że nic mi nie dodaje, widocznie źle zaobserwowałem. Dzięki za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AisheN Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 musisz wejść na planetę, gdzie rozbudowałeś, a potem daj surowce i przelicz bo czasem nie przelicza po zakończeniu budowy automatycznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts