Emcek Napisano 21 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Witam. Mam problem- wyciągnąłem już 2, albo 3 kopalnie kryształu na 57lvl w ciągu 2 dni, a jednak dalej wydobycie mi się nie zmieniło. Mam wykupione +100% na miech. Jak sobie poradzić z tym błędem? Planowałem zaliczyć misję, ale nie ciągle brakuje mi103,4kkk wydobycia dziennego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco Napisano 21 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Bo to liczy BEZ geologa!!! Musisz mieć dokładnie 16 kryształów na 58 lvl i 5 na 57 lvl wtedy zaliczysz zadanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emcek Napisano 21 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Wiem, że bez geologa, ale myślałem, że nic mi nie dodaje, widocznie źle zaobserwowałem. Dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 21 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 musisz wejść na planetę, gdzie rozbudowałeś, a potem daj surowce i przelicz bo czasem nie przelicza po zakończeniu budowy automatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi