kamillu12 Napisano 8 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Znalazlem ze nadwyzka po wszystkich zadaniach wynosi 561.165.366.850.000 teraz mi pokazuje ze jest 476.165.366.850.000 czyli ubylo jakies 85,000,000,000,000 deuteru. Dodałem sumy jakie powinny mi sie odjac za zaliczone zadania czyli 282,350,000,000,000. Czyli nadwyzka powinna wynosic niecale 279.000.000.000.000. marshall i Anon dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Nadwyżka jest poprawnie odejmowana, przez pierwsze kilka dni przy wykonywaniu zadań dostałeś surowce do banku bo nie miałeś nadwyżki (przez błąd w jej przyznawaniu), potem nadwyżkę dostałeś i odrabiasz limit poprawnie. Ponadto nazwa tematu wprowadza w błąd, w mojej skrzynce na forum (chyba forum, bo nie wiem gdzie rzekome pw pisałeś) nie mam żadnej nowej wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 8 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Sprawdz lepiej bo na jedna wiadomosc mi odpisales a na 2 juz nie. A co do tego to na poczatku nie robilem zadan. A jak zacząłem to juz pisalo to 561.165.366.850.000 tylko ze raz odejmowalo raz nie ale nie zwracalem na to uwagi. Ale teraz zrobila sie wieksza suma i prosze o sprawdzenie tego jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Z przedstawionych danych nie jestem w stanie nic sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 8 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 To co ja moge jeszcze przedstawic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Pozostawiam to do twego namysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 8 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Deus a nie mozesz poprostu napisac ze Dałes Ciała i ze jest naprawde jakis bład ?przeciez juz nie pierwsza osoba o tym pisze a ty dalej swoje :/Ja tez zostalem wyrobiony na u6 na ponad 100kkkk deu i ciagle słysze ze jest wszystko OK... kamillu12 i Alwego dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Nie ma błędu, ale surowiec albo nadwyżka, inaczej się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 9 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Po mojemu to ty stare nagrody ktore były w metalu i krysztale policzyłes jako deuter...gdybym wiedział ze tak bedzie przed wprowadzeniem nowych zadan, to bym tyle starych nie robił na u6 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 9 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Nie wiem co jest ale jest dokładnie jak marshal mowi... nie jestem pierwsza osoba która to zgłasza. Ile osob ma sie pod tym podpisać zebyś sprawdził co sie dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anon Napisano 9 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 To samo u4. Spłaciłem nadwyżkę, klikam zadanie z 250 bln wody (ostatnie eko) a tu zonk - liczy od nowa nadwyżkę. Deusx, tak jak pytałem, mógłbyś mi podać na emailu kwotę startową nadwyżki? Anonymous u4. Pisaliśmy o tym na ogamtest. Ja też sobie wszystko skalkuluję. Nawet jak dawało surowce za początkowe zadania oo i tak musiałem techy podbić oraz eko, co oznacza że jestem w plecy. A po za tym, porównajmy pierwsze zadania z tymi końcowymi, i ilości surowców jakie za nie dostajemy. Po nad to dochodzą surowce za inne działy zadań a ja mówię o samym eko. Tam też już trochę zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 14 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Widze ze administracja nie raczy sprawdzić tego błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi