Alwego Napisano 5 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Super, że dodano rzeczy o które wielu prosiło osobiście jednak jestem trochę zawiedziony i może jest więcej takich jak ja.Mianowicie obecnie można skracać badania o 1 dzień za 45k lub o 5 dni za 100k. Wydaje mi się, że brakuje tutaj czegoś pomiędzy. Nie wiem, np 2 dni za 60k.Czy tylko ja jestem taki wybredny czy innych też zasmucił fakt, że nie można skrócić o 2-3 dni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 5 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 pisałem też o tym ale widać deusx nie dodał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 5 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 (edytowane) No ja np. wiem, że w tej chwili prędzej skrócę ~50-60 godzinne badanie o 5 dni (120h) niż jedno-dwu dniowe o 24h. Przy tych cenach tak jest korzystniej. Edytowane 5 Października 2012 przez Alwego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 5 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 No ja np. wiem, że w tej chwili prędzej skrócę ~50-60 godzinne badanie o 5 dni (120h) niż jedno-dwu dniowe o 24h. Przy tych cenach tak jest korzystniej. Trafne spostrzeżenie W teorii wyboru konsumenta nazywamy to użytecznością krańcową (marginalną) produktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 5 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 A ja bym zrobił coś w rodzaju suwaka, im dalej przesuniemy tym większy czas skracania i koszt w trycie w odpowiednich proporcjach i wszyscy byli by zadowoleni SheeVa i DarkPassenger dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 5 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Miały być 1 i 2 dni oraz możliwość wielokrotnego skracania zachowując limit 10 dni. W dziale pomysłów jest całkiem konkretna lista, a póki co mamy co mamy.. Niezbyt też rozumiem ostatni pakiet - nie mamy przecież żadnych limitów które mogłyby być powiększone do 1kk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurono Napisano 5 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 (edytowane) wg mnie w tym limicie chodzi o budowę obrony na moon'iebo zwykle limit budowy obrony = 400kale mogę się mylić... Edytowane 5 Października 2012 przez kurono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 5 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 (edytowane) A fakt, thx. Jednak sporo innych pakietów jeszcze brakuje :/Powiększanie moonów, zwiększanie zasięgu falangi i RMP, zwiększanie szans zniszczenia i stworzenia moona... no i ten bajer z dowolną ilością skróceń z limitem 10 dni. Edytowane 5 Października 2012 przez Neriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco Napisano 5 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 (edytowane) No ale co da "bajeru" z dowolną ilością skróceń max do 10 dni skoro cena 24h to 45k trytu. Jak chcesz 2 dni wydasz 90k ale już 5 dni kosztuje 100k... więc uważam osobiście, że cena jest niedograna. Wg mnie powinno być proporcjonalnie jeśli za 10 dni płacimy 150k to za 5 dni powinno być 75k, za 1 dzień 15k, 12h - 7,5k, 3h - 2k Edytowane 5 Października 2012 przez Marco DarkPassenger dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 5 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Marco, od zawsze jest tak, że jak kupujesz hurtem (10 dni) to masz taniej jak kupujesz w detalu (12 / 24 godziny) 10 dni = 150k5 dni = 100k Niższy pakiet np. 2,5 dni przy zachowaniu proporcji powinien kosztować o 1/3 mniej ( w stosunku do 5 dni) czyli jakieś 66k3 najniższe pakiety to imo jakas pomyłka. Są jakieś dane czy w ogóle ktoś z tego korzysta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco Napisano 6 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 No Ja z 12h skorzystałem kilka razy... ale to przez to, że miałem włączony pakiet 20 dni 20% badań i szkoda mi było czasu - chciałem jak najwięcej badań zrobić w tym czasie (krótkoterminowych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 6 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 3 najniższe służą wygodzie np. w sytuacji gdy chcesz zapuścić już nowe badanie i nie marnować 6h z nocy to skracasz sobie o 3h i włączasz od razu. Ceny przedyskutować ale raczej nie ze mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salwator Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Włączyłem badanie (u3) , chciałem skrócić o 10 dni i dostałem odpowiedź (Wykorzystałeś limit skrócenia czasu badania (10 dni).) , powtórzyłem czynność raz jeszcze i komunikat był ten sam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Przy włączaniu jak i anulowaniu i kończeniu badania limit jest zawsze ustawiany na zero. Użyłeś być może mniejszego pakietu przez co ten 10 dni nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 (edytowane) możliwość wielokrotnego skracania zachowując limit 10 dni. cos takiego by sie przydalo Edytowane 7 Października 2012 przez -shiwa- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salwator Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Sytuacja była taka , że wykupiłem naukowca , włączyłem badanie MSBN na 21 poziom i wszedłem w tryt , kliknąłem skrócenie o 10 dni i od razu pokazał mi się komunikat (Wykorzystałeś limit skrócenia czasu badania (10 dni).) , sam myślałem że coś sknociłem więc wyłączyłem badanie i włączyłem je jeszcze raz , sytuacja była taka sama jak wcześniej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurono Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 (edytowane) u mnie to samo, pakiet skracający o 5 dni działa a ten na 10 dni już nie (nie korzystałem razem tylko sprawdzałem na innym badaniu pakiet 5-dniowy) Edytowane 7 Października 2012 przez kurono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Błąd nie powinien już występować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salwator Napisano 7 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Działa poprawnie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi