spieriz Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 Proponuję zrobić konkurs na najlepszego SGO miesiąca, jeśli szefostwo wyrazi zgodę, to można zrobić taki konkurs co miesiąc Najlepszego SGO wybiera się na podstawie szybkości jego reakcji (banowanie, odbanowywanie, odpisywanie w tematach dotyczących banów nałożonych przez niego, zaangażowanie itd.), umiejętności jak najbardziej obiektywnego postrzegania wszystkich graczy i sytuacji, na podstawie tego, czy potrafi dobrze wyjaśnić sprawę, czy się udziela na SB i forum, oraz wszystkie inne pozytywne i negatywne cechy które przyjdą Wam do głowy.Można również pisać opinię o danym SGO w tym temacie. Nagrodą za najlepszego SGO będzie.. właśnie, co będzie? Moją propozycją jest jakiś fajny kolorek na forum, bądź inne wyróżnienie, ale tutaj to niech już deusx ustali Proponuję, aby ankieta trwała do 2. Października, wtedy również można zamknąć temat i ogłosić wyniki
deusx Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Ja proponuję każdego traktować jednakowo go każdy SGO odwala kawał dobrej roboty. Jeżeli na prawdę SGO Cię zadowolił lub nie zadowolił wyraź opinię lub skargę na forum w odpowiednim dziale.
AisheN Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Spieriz jedno pytanie, a skąd będziesz wiedział jak szybko SGO banuje itp.? Skoro to nie pisze nigdzie tylko w pręgierzu jest? I to w dodatku na różnych uni, ocena nie byłaby obiektywna. Jak dla pomysł trochę hmm... nie wiem jak to napisać Tak jak deusx napisał, jest dział na forum gdzie można napisać pochwałę itp.
KarolRadom Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Uważam, że taki konkurs nie jest dobrym pomysłem.Dla mnie nagrodą jest fakt, że gracze są zadowoleni i mogą czerpać radość z gry. Pamiętajcie, że SGO nie są tutaj dla Deus'a ani dla korzyści materialnych... Jesteśmy tutaj dla Was - Graczy. Poświęcamy swój czas wolny aby na uniwersach nie było graczy próbujących "obchodzić" regulamin i pomagając Wam w niektórych kwestiach związanych z grą. Na pierwszy rzut oka nie widać który SGO ile pracy i wysiłku włożył w operowanie na uniwersum... Zapewniam Was jednak, że każdy z nich wykonuje kawał dobrej roboty Nie potrzebujemy żadnych kolorów na forum ani specjalnych rang ale miło byłoby gdyby ktoś czasem napisał opinie na temat naszej pracy: co Mu się podoba a co nie. Pozwoliłoby to poprawić jakość pracy naszych działań i uniknąć błędów, które zdarzyło się nam popełnić...
deusx Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Zamykam zatem temat, niepotrzebne jest wyróżnianie.
Recommended Posts