spieriz Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 Jak w temacie. Przydałaby się opcja usunięcia wszystkich widocznych wiadomości (jest to 100 wiadomości), bądź wybraną liczbę najnowszych wiadomości (od góry), gdyż czasami jakaś ważna wiadomość przesunie się nam na drugą stronę, a zaznaczanie pojedynczo kilkadziesiąt wiadomości jest dość nudne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alwego Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 Ooooo tak, nie raz szukałem ważnych skanów i kasowałem po 100 raportów :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
23wachu Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 "usun niezaznaczone wiadomosci " klikasz to i 100 wiadomosci ktore masz na pierwszej stronie kasują się, a kolejne (od 101) wiadomosci juz zostaje na 1 stronie spieriz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spieriz Posted September 22, 2012 Author Report Share Posted September 22, 2012 a, racja.myślałem, że ta opcja usuwa wszystkie wiadomości, które nie są zaznaczone, a faktycznie, usuwa tylko te z pierwszej strony. dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts