spieriz Napisano 21 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Jak w temacie. Przydałaby się opcja usunięcia wszystkich widocznych wiadomości (jest to 100 wiadomości), bądź wybraną liczbę najnowszych wiadomości (od góry), gdyż czasami jakaś ważna wiadomość przesunie się nam na drugą stronę, a zaznaczanie pojedynczo kilkadziesiąt wiadomości jest dość nudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 21 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Ooooo tak, nie raz szukałem ważnych skanów i kasowałem po 100 raportów :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
23wachu Napisano 22 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 "usun niezaznaczone wiadomosci " klikasz to i 100 wiadomosci ktore masz na pierwszej stronie kasują się, a kolejne (od 101) wiadomosci juz zostaje na 1 stronie spieriz dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 22 Września 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 a, racja.myślałem, że ta opcja usuwa wszystkie wiadomości, które nie są zaznaczone, a faktycznie, usuwa tylko te z pierwszej strony. dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi