saitanos Napisano 6 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Witam.Mam pytanie odnośnie zadania nr.35 w dziale ekonomia i infrastruktura.Uzyskaj z wszystkich kopalni metalu wydobycie dzienne 2.000.000.000.000 metalu.Moje wydobycie dzienne ze wszystkich kolalni metalu wynosi 2.791.641.576.768.I stąd moje pytanie - dlaczego nie chce mi zaliczyć zadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 6 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Jeśli masz geologa to wydobycie masz 1,350 ... Poniewaz w zadaniu nie moze byc liczony geolog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saitanos Napisano 6 Września 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Faktycznie mam geologa.Miałem takie podejrzenie że go mi nie zaliczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 6 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Miło że pomogłem saitanos dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 6 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Czy tak ciężko jest przeszukać forum i znaleźć podobny temat?Podobny temat Było mówione wiele razy. Wydobycie do zadań jest liczone BEZ geologa. Mam nadzieję, że nikt następny nie założy tego samego tematu. Zamykam. zdzisLG dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi