oremi Napisano 5 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 chciałbym się zapytać kiedy będzie zrobione, poprawione zarządzanie sojuszem tak aby można zwalić cześć roboty na innych ludzi z sojuszu no i kiedy będą dokonane usprawnienia, sprawa już się przewija od paru miesięcy i dalej nicbbcode się sypie i nic jakby sprawy nie było, a przecież jesttakże pytam o termin realizacji, dokładny ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 5 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Sojusz ma być robiony po zadaniach. Więc musimy jeszcze poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Sojusz miał być robiony milion lat temu i chyba nici, zresztą mało to przydatne więc po co? ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 22 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 tak aby można zwalić cześć roboty na innych ludzi z sojuszu daj wszystkim wszystkie prawa i po problemie wtedy mogą edytować stronę zew/wew sojuszu, logo, ustawienia praw (nie mogą zmieniać rang graczy, wyrzucać graczy i rozwiązać sojuszu).przekazywanie pałeczki w sojuszu (bez skojarzeń - chodzi mi o przekazywanie założyciela) raczej potrzebne nie jest, wystarczy po prostu od nowa sojusz zrobić. bbcode nie działa, ale po co komu te wszystkie strony sojuszowe, wystarczy jakiś fajny obrazek walnąć i jest git ale i tak można by było go napisać od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 22 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 No właśnei zmiany rang i wyrzucanie graczy jest tym, co jest potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 22 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 rangi byle jakie wymyślić i albo jedną i każdemu tą samą, a od wyrzucania wystarczy jedna osoba - założyciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 22 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 No tak, gorzej jak założyciel urlopuje, albo rzadko bywa, jak to u mnie w soju miało miejsce.U mnie w sojuszu kilka osób gra też na U5, we wrogich sojuszach. Takie osoby potrzebują osobnych rang, gdzie nie widzą statusu innych osób, by nie wykorzystać tego na U5 Z takimi rzeczami nie można czekać do weekendu na załozyciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 22 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 No tak, gorzej jak założyciel urlopuje, albo rzadko bywa, jak to u mnie w soju miało miejsce.no to zakładajcie nowy sojusz U mnie w sojuszu kilka osób gra też na U5, we wrogich sojuszach. Takie osoby potrzebują osobnych rang, gdzie nie widzą statusu innych osób, by nie wykorzystać tego na U5 Z takimi rzeczami nie można czekać do weekendu na załozyciela.to co to za sojusz jeśli się nie ufa sojusznikom, to nie są to sojusznicy najlepiej jest wybrać jedno uni i grać na nim aktywnie, niż na dwóch po trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Sojusz ma być robiony po zadaniach. Więc musimy jeszcze poczekać. po zadaniach to chyba już dawno pozostało wspomnienie, dlatego pytam kiedy będzie zrobione/poprawione zarządzanie sojuszem? pozdrawiam oremi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi