Jump to content

zarządzenie sojuszem

oremi

Recommended Posts

chciałbym się zapytać kiedy będzie zrobione, poprawione zarządzanie sojuszem tak aby można zwalić cześć roboty na innych ludzi z sojuszu ;)

no i kiedy będą dokonane usprawnienia, sprawa już się przewija od paru miesięcy i dalej nic

bbcode się sypie i nic jakby sprawy nie było, a przecież jest

także pytam o termin realizacji, dokładny ??!!

• 3 weeks later...

tak aby można zwalić cześć roboty na innych ludzi z sojuszu ;)

daj wszystkim wszystkie prawa i po problemie :)

wtedy mogą edytować stronę zew/wew sojuszu, logo, ustawienia praw (nie mogą zmieniać rang graczy, wyrzucać graczy i rozwiązać sojuszu).

przekazywanie pałeczki w sojuszu (bez skojarzeń - chodzi mi o przekazywanie założyciela) raczej potrzebne nie jest, wystarczy po prostu od nowa sojusz zrobić.

bbcode nie działa, ale po co komu te wszystkie strony sojuszowe, wystarczy jakiś fajny obrazek walnąć i jest git :)

ale i tak można by było go napisać od nowa.;D

No tak, gorzej jak założyciel urlopuje, albo rzadko bywa, jak to u mnie w soju miało miejsce.

U mnie w sojuszu kilka osób gra też na U5, we wrogich sojuszach. Takie osoby potrzebują osobnych rang, gdzie nie widzą statusu innych osób, by nie wykorzystać tego na U5 :) Z takimi rzeczami nie można czekać do weekendu na załozyciela.

No tak, gorzej jak założyciel urlopuje, albo rzadko bywa, jak to u mnie w soju miało miejsce.

no to zakładajcie nowy sojusz :)

U mnie w sojuszu kilka osób gra też na U5, we wrogich sojuszach. Takie osoby potrzebują osobnych rang, gdzie nie widzą statusu innych osób, by nie wykorzystać tego na U5 :) Z takimi rzeczami nie można czekać do weekendu na załozyciela.

to co to za sojusz :|

jeśli się nie ufa sojusznikom, to nie są to sojusznicy :)

najlepiej jest wybrać jedno uni i grać na nim aktywnie, niż na dwóch po trochę.

• 3 months later...

Sojusz ma być robiony po zadaniach. Więc musimy jeszcze poczekać.

po zadaniach to chyba już dawno pozostało wspomnienie, dlatego pytam kiedy będzie zrobione/poprawione zarządzanie sojuszem?

pozdrawiam oremi