oremi Napisano 5 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 5 Września 2012 chciałbym się zapytać kiedy będzie zrobione, poprawione zarządzanie sojuszem tak aby można zwalić cześć roboty na innych ludzi z sojuszu no i kiedy będą dokonane usprawnienia, sprawa już się przewija od paru miesięcy i dalej nicbbcode się sypie i nic jakby sprawy nie było, a przecież jesttakże pytam o termin realizacji, dokładny ??!! Cytuj
Dagger157 Napisano 5 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 5 Września 2012 Sojusz ma być robiony po zadaniach. Więc musimy jeszcze poczekać. Cytuj
Gość Napisano 21 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 21 Września 2012 Sojusz miał być robiony milion lat temu i chyba nici, zresztą mało to przydatne więc po co? ^^ Cytuj
spieriz Napisano 22 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 22 Września 2012 W dniu 5.09.2012 o 21:09, oremi napisał: tak aby można zwalić cześć roboty na innych ludzi z sojuszu daj wszystkim wszystkie prawa i po problemie wtedy mogą edytować stronę zew/wew sojuszu, logo, ustawienia praw (nie mogą zmieniać rang graczy, wyrzucać graczy i rozwiązać sojuszu).przekazywanie pałeczki w sojuszu (bez skojarzeń - chodzi mi o przekazywanie założyciela) raczej potrzebne nie jest, wystarczy po prostu od nowa sojusz zrobić. bbcode nie działa, ale po co komu te wszystkie strony sojuszowe, wystarczy jakiś fajny obrazek walnąć i jest git ale i tak można by było go napisać od nowa. Cytuj
Alwego Napisano 22 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 22 Września 2012 No właśnei zmiany rang i wyrzucanie graczy jest tym, co jest potrzebne Cytuj
spieriz Napisano 22 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 22 Września 2012 rangi byle jakie wymyślić i albo jedną i każdemu tą samą, a od wyrzucania wystarczy jedna osoba - założyciel Cytuj
Alwego Napisano 22 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 22 Września 2012 No tak, gorzej jak założyciel urlopuje, albo rzadko bywa, jak to u mnie w soju miało miejsce.U mnie w sojuszu kilka osób gra też na U5, we wrogich sojuszach. Takie osoby potrzebują osobnych rang, gdzie nie widzą statusu innych osób, by nie wykorzystać tego na U5 Z takimi rzeczami nie można czekać do weekendu na załozyciela. Cytuj
spieriz Napisano 22 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 22 Września 2012 W dniu 22.09.2012 o 16:52, Alwego napisał: No tak, gorzej jak założyciel urlopuje, albo rzadko bywa, jak to u mnie w soju miało miejsce.no to zakładajcie nowy sojusz W dniu 22.09.2012 o 16:52, Alwego napisał: U mnie w sojuszu kilka osób gra też na U5, we wrogich sojuszach. Takie osoby potrzebują osobnych rang, gdzie nie widzą statusu innych osób, by nie wykorzystać tego na U5 Z takimi rzeczami nie można czekać do weekendu na załozyciela.to co to za sojusz jeśli się nie ufa sojusznikom, to nie są to sojusznicy najlepiej jest wybrać jedno uni i grać na nim aktywnie, niż na dwóch po trochę. Cytuj
oremi Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 16 Stycznia 2013 W dniu 5.09.2012 o 21:33, Dagger157 napisał: Sojusz ma być robiony po zadaniach. Więc musimy jeszcze poczekać. po zadaniach to chyba już dawno pozostało wspomnienie, dlatego pytam kiedy będzie zrobione/poprawione zarządzanie sojuszem? pozdrawiam oremi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi