Gość Napisano 24 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Rekordy są źle przeliczane.Podniosłem flotę o godzinie 05:53, by na przeliczenie rekordów o tej 6:00 nie być w nie uwzględniony, a i tak mnie podliczyło? Napomnę tylko o fakcie, że wczorajsze rekordy były podliczane o 5:59, a dzisiejsze jak zostały wyświetlone to okolo godziny 06:03, teraz wchodzę ponownie w rekordy i co widzę? jestem w nich uwzględniony, a czas podliczenia to godzina 5:37:03 - wtf? Maly błąd, ale warty zgłoszenia bo trochę popsuł plany na poranek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 24 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 między godziną 5-6, albo 6-7, nie pamiętam jak jest to przesunięcie, rekordy są przeliczane przez całą godzinę co jedną minutę.czyli 60 razy na godzinę.jakoś tak to było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektra Napisano 24 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Od 6 do 7 co minutę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Kiedyś raz były chyba, ojeju widzicie jakie z dziadkiem Zbójem problemy są hehehe.Dobra dzięk, można zamknąć temacik Plusiki dla was majstry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi