AisheN Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 WitamPomysł jak w temacie, czy chcielibyście, aby na ekspach oprócz oficerów można było trafić dodtkowy slot?Minus widzę jeden, jak skończy nam się to, to może nam zostać 150kk szper (lub mniej, w zależności od tego, kto ile wysyła), no ale to zawsze komety nadrobią /// Dodana ankieta.Dagger157 mr.Adrenalina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.Adrenalina Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 No w sumie świetny pomysł Plusik dla ciebie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Jakiś sensowny powód żeby to dodawać? Za Astaty z ekspedycji spokojnie kupisz sobie tego slota. Chyba że bardzo mało latasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AisheN Posted August 20, 2012 Author Report Share Posted August 20, 2012 No a oficerowie? Tak samo można powiedzieć, że oficerów za astaty możesz kupić, a są, więc nie widzę większego problemu, żeby i slot dodać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Tak to możesz bez końca ciągnąć.Skoro jest slot to czemu nie badania - skoro są badania to czemu nie budynki, skoro są budynki czemu nie pakiety za tryt, skoro są pakiety za tryt czemu nie czekolada i żelki BTW oficerowie nie byli moim pomysłem - podziękuj deusowi Skoro sam zaproponował oficerów to może i slota da ale wątpię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AisheN Posted August 20, 2012 Author Report Share Posted August 20, 2012 A ja myślę, że to fajny pomysł Małe urozmaicenie i łatwiej zrobić wtedy zadanie z 100 ekspami:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Hah chciałbyś najcięższe (ostatnie) zadanie sobie ułatwić? Krótko mówiąc nie ma co dokładać cukru do miodu :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
AisheN Posted August 20, 2012 Author Report Share Posted August 20, 2012 Czekamy na wypowiedzi innych i deusxa... bo w 2 to na pw poargumetnować możemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Za Astaty z ekspedycji spokojnie kupisz sobie tego slota. Chyba że bardzo mało latasz. hahaha teraz toś dowalił Nerieluch Od kiedy robie ekspy to już trochę zlecialo, minimum 80 dziennie, przez tydzien czasu tak prawie trafiło mi się wiesz ile astatów? całe 2!! mój fart? czy raczej większość tak ma : > Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 (edited) Ja trafiłem 10 w ~3 dni.Podwędziłem twoją porcję, że się nawet nie spostrzegłeś Naturalnie później przez ~tydzień miałem takie max 2. Latając 80 dziennie masz średnio 1,6 astatów na dzień. Wcześniej czy później taka średnia wyjdzie - jak nie po tygodniu to po miesiącu. Edited August 20, 2012 by Neriel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goldi Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 jeśli o mnie chodzi to możnaby nad tym pomyśleć jako zamienniku dla magazyniera, bo raczej nie znajdzie sie osoba która powie że magazynier jest mu niezbędny i go wykupuje ze sklepu.ale zobaczymy co Deus powie Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 J/w Goldi pisze, mogę wprowadzić jako zastępswo za jakeigos obecnego oficera, jako nowa opcja nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AisheN Posted August 21, 2012 Author Report Share Posted August 21, 2012 No to za magazyniera bo to bez sens, szczególnie że w zadaniu jest zrobić magazyny wysoko:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubulus Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Prędzej za geologa... każdy prawie ma tego 100% to po co komu geolog 50% z ekspów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alwego Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 (edited) Tak tak tak tak tak, za magazyniera. Prosiiiiiimy edit: Prędzej za geologa... każdy prawie ma tego 100% to po co komu geolog 50% z ekspówPrzedłużany jest geolog 100% Edited August 21, 2012 by Alwego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 wg mnie magazynier powinien zostać Link to comment Share on other sites More sharing options...
AisheN Posted August 21, 2012 Author Report Share Posted August 21, 2012 geologa nie .... ja nie uzywam np tego 100 % bo wole raz/2 zlomnac i sie zwroci;pWiniu a czemu chcesz magazyniera? Na kij Ci on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 geologa nie .... ja nie uzywam np tego 100 % bo wole raz/2 zlomnac i sie zwroci;pWiniu a czemu chcesz magazyniera? Na kij Ci on Ogólnie nie czytałem początku i napisałem post JEśli chodzi o magazyniera trafionego z ekspedycji to można go usunąć , a jesli chodzi o magazyniera w sklepie to lepiej żeby został Link to comment Share on other sites More sharing options...
AisheN Posted August 21, 2012 Author Report Share Posted August 21, 2012 No to łazi żeby zamienic tego z ekspedycji, Winiu przestań skanować i czytaj dokładnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagger157 Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Ankieta dodana. Wystarczy napisać na PW, a się doda. (tamten temat do kosza)Głosujmy, ja jestem aby wywalić magazyniera, bo kompletnie zbędny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goldi Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 ok, dzięki, w sumie na pałe napisałem temat i dopiero potem posta żeby dodac tu ankiete jak już wcześniej pisałem magazyniera do kosza, jemu już dziękujemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Niebawem zostaną wprowadzone zmiany w ekspedycji, magazyniem zostanie zastąpiony slotem ekspedycji. Uprzedzając pytania, nic innego nie będzie zmieniane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts