Jump to content

Licytacja konta Kawusia (uniwersum 2, TOP: 17) 11 bln punktów

deusx

Recommended Posts

Witam !

Planujemy stworzyć licytację, a nawet kilka licytacji współpracując z kilkoma fundacjami.

Na początek jednak będzie to licytacja konta:

Uniwersum 2

Nick: Kawusia

TOP: 17 (11.301.522.198.900 punktów)

Pełna kwota z licytacji zostałaby przekazana na konto fundacji walki z rakiem:

http://www.fundacjauj.pl/main.php?l=pl

Obecnie trwają rozmowy, czy jest możliwość jak poprzednio wykonać bezpośredni przelew od razu do fundacji (pomijając ogam.online), za pewne tak.

Kto byłby chętny na to konto ? Chodzi nam o to, że sprzedaż za 30zł nie ma sensu, dlatego robimy wstępne rozeznanie.

101 zł to już jest jakąś suma. Tutaj chodzi o cel charytatywny, więc myślę, że licytujący dadzą sumę zawyższą chociażby ze względu niesienia pomocy innym.

a kto teraz te konto ma ?

nie ma sensu podbijac o okreslona kase wystarczy okreslic do ktorego dnia miesiaca bedzie licyctacja i po problemie

//używaj opcji edytuj.

MiG

Skoro konto jest wystawione na licytację to konto jest w posiadaniu administracji.

Limit przebicia aukcji wynosi 20 zł !

Ale aktualna jest obecnie kwota: 101 zł.

Ustalmy, że do 20 sipernia do godziny 20:00 trwa licytacja, ew. parę godzin opóźnienia dla zaspałych.

121 zł.

Mam pytanie czy również astaty zostaną dodane do tego konta? (za kwotę przeznaczoną na cele dobroczynne?)

I czy konto po licytacji można oddać na ponowną licytację ?

hhsnake0, nie będą przyznane astaty za wyznaczoną kwotę, konto nie będzie również możliwe do przekazania na ponowną licytację.

a surowce w banku ? jaka jest ich ilosc ?

mam małą sugestię - cel szczytny więc trzeba może wystartować z większą reklamą tj wiadomościami od administracji do każdego gracza z każdego Uni + zwiększyć ilość dni licytacji (np. 14 dni) i dać do konta od administracji np. 200 Astatów - koszt po stronie ogam.online żaden jeśli chodzi o astaty, a zapewne zwiększy się zainteresowanie licytujących

bez banku nie biore

z tego co wiem to chyba z licytacji nie da się wycofać ? ? ? ? ? ? :troll:

Nie było mnie 3 dni na forum i zonk wygrałem licytację a przed wyjazdem zostałem podbity :)

Fajnie :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.