Rycerz_Ortalionu Napisano 16 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Kapitol to coś w rodzaju labolatorium badawczego z tą róźnicą, że dostarcza resorty, a nie badania. KapitolWymagania:Labolatorium Badawcze 25lvlT. Energetyczna 25lvlT. Nadprzestrzenna 15lvlT. Laserowa 30lvlT. Jonowa 20lvlT. Plazmowa 15lvlMSBN 10lvl Kapitol 1lvlMetal: 25.000.000Kryształ: 50.000.000Deuter: 10.000.000Czas: 2h Kolejne lvl *2. Co daje kapitol na wyższy lvl? - TO co labek, resorty robią się krócej. Resorty Budowlany - Szybciej o 5% na lvl robią się budynkiNaukowy - Szybciej o 5% na lvl robią się badaniaMilitarny - Techy statków zwiększają się o 5%Napędów - Statki latają szybciej o 5%Geotermalny - Zmniejsza się temp planety o 5 stopni = większe wydobycie dexu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 16 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 na nie,sciagnniete z innej ugameli. kolejne udziwnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rycerz_Ortalionu Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Kolejne udziwienie, tzn? Zamiast pisać nie, daj jakiś argument, co przemawia przeciwko temu. DLa mnie udziwieniem jest to, że wychodząc do łazienki można dostać złoma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Argument jest taki, że tę samą rolę spełniają oficerowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alfa Napisano 23 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Z tym, że tu jest jedno ale Deus, Ty na tych oficerach zarabiasz, jakbyś mało zarabiał za kupowanie surowców za pieniądze bo przecież jest tu nie mało takich co nie mało Ci płacą za kupno surowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 23 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Kiedys bylo (sam proponowalem) - nie przeszlo. http://forum.ogam.ne...dynek-badawczy/ Zamiast tego mamy tryt za ekspedycje, mysle ze powinno starczyc urozmaicen ze spalaniem itd...No i jak deusx mowi mamy geologow wiec sprawa mysle jest jasna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 [wymoderowano] Ze względu na to, że mamy oficerów a "kapitol" hahahah no sory... Jestem na nie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 24 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 DLa mnie udziwieniem jest to, że wychodząc do łazienki można dostać złoma.vsNapędów - Statki latają szybciej o 5% bo grunt to logika na nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rycerz_Ortalionu Napisano 3 Września 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Grunt to logika, ale lot 30s a 5-7min to jednak róźnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 3 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Tak i lot z lotki owcami będzie trwał 5 sekund... dla mnie pomysł słaby więc na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 3 Września 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Grunt to logika, ale lot 30s a 5-7min to jednak róźnicaA co ma dłuższy czas lotu do tematu (z tego co napisałeś to kapitol zmniejsza czas lotu, więc pogorszysz sprawę)? W resorcie jest tylko zwiększenie prędkości, więc czas będzie krótszy. Jestem na nie, bo to pomysł nieoryginalny, a po za tym nie widzę sensu w tym. Tak jak pisano wyżej, tę rolę spełniają oficerowie, więc nie widzę powodu aby coś takiego dokładać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi