spieriz Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Witam , z tej strony Revenge:) .Zostało mi zablokowane pisanie na forum oraz na Shoutboxie z przyczyn wiadomo niewiadomych : ) Catalyst stwierdził że gdy poruszyłem temat o grze (nie podam nazwy) naruszyłem regulamin forum : )18. Nie reklamuj innych serwisów.Dokładnie o ten punkt mu chodziło A teraz chcę się odwołac do tego na podstawie kilku przykładów Wczoraj wieczorem rozmawiałem z J.Adminem Daggerem o grze (WoT) , on też w nią gra i sam o niej wspomniał : ) Przypominam , że chodzi o reklame serwisów a to jest serwis bo strone internetową ma : ) Kolejną sytuacją jest wklejanie filmików z serwisu YouTube ... Bo przecież to też jest serwis a dużo osób to robi nawet Administratorzy . Przytoczę co to jest Serwis Internetowy.Serwis internetowy, witryna internetowa – grupa powiązanych ze sobą, w celu poszerzenia funkcjonalności, stron internetowych. Serwisy internetowe, poza treścią statyczną, mają często sekcję wiadomości oraz możliwość logowania się i zapamiętywania preferencji odbiorców w celu dostosowania treści do indywidualnych upodobań. W serwisie mogą występować obiekty interaktywne np. formularze, przyciski czy aplikacje.Serwisy mogą być tematyczne, a więc poświęcone jednemu zagadnieniu, lub ogólne – zajmujące się kilkoma tematami. Czyli jak wspomniałem youtube.com , WorldOfTanks.com, Google.pl są również serwisami internetowymi . Wnioskując na koniec skoro ja mam bana to powinien go miec Dagger (J.Admin) i wiele innych osób na SB , forum : )Prosze o unbana iż ban jest niesłuszny : ) A jeśli mam nie reklamowac innych serwisów , nie ma problemu , wystarczy zmienic lekko regulamin forum . Nawet jeśli nie zostanie zmieniony nie wspomne juz o innych serwisach internetowych . Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalyst Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Kilka przykładów. Revenge ツ : (14 sierpień 2012 - 20:10 ) na [wymoderowano] mam jeszcze konto Ale tam chce juz wiecejRevenge ツ : (14 sierpień 2012 - 20:20 ) @Catalyst Nie strasz nie strasz bo . ogam.online i co łyso ? 1:0 for me /.Revenge ツ : (14 sierpień 2012 - 20:20 ) jestes jedynie juniorkiem a szefem jest Deus Jak on nie protestuje to widocznie nie ma o co . Jak nie ma Deusa to ja sprawuje władze na forum. Upominałem, żebyś nie reklamował innych gier a ty brnąłeś dalej i wykłócałeś się zemną. Do tego dochodzi ubliżanie mi w ostatnim przykładzie. Otrzymałeś za to 5 pkt ostrzeżeń co dało razem 16pkt z czym idzie blokada pisania na 7 dni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts